NLCSA.nl
Image default
Kinderen

Uw kind voelt zich thuis bij de kinderopvang in Almere doordat er altijd zowel rust als vertier besc

Een kind voelt zich op zijn gemak in een omgeving die makkelijk in te schatten is. Daarom werken ze bij Second Home Kinderopvang in Almere met duidelijke grenzen en regels. Binnen dat kader is er echter veel ruimte voor individuele keuzes. Ze begrijpen dat elk kind andere behoeften heeft, dus zolang het gedrag geen anderen stoort, kunnen de kinderen min of meer zelf beslissen wat ze willen doen met hun tijd. Er is altijd ruimte beschikbaar om een dutje te doen of uit te rusten, maar er is ook altijd wel iets leuks te doen.

All-in kinderopvang in Almere

De doelstelling van Second Home Kinderopvang in Almere is dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat uw kind wordt geholpen in zijn of haar ontwikkeling. Deze doelen streven ze na door twaalf uur per dag open te zijn (van 7.00 tot 19.00) en alles te verzorgen wat uw kind nodig heeft. Eten, drinken, vervoer, materialen en activiteiten zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Samenwerking tussen kinderen, leiding en ouders

Uw kind voelt zich het best op zijn gemak als iedereen samenwerkt en dat kan alleen met open communicatie. Daarom hangen er bijvoorbeeld camera´s in alle ruimten. U kunt te allen tijde met een persoonlijke code inloggen en een kijkje nemen in de ruimte waar uw kind zich bevindt. Daarnaast worden de persoonlijke behoeftes van elk kind altijd nauwkeurig besproken tussen het kind zelf, de ouders en de leidsters.

 

Afwisselende activiteiten in een ongedwongen omgeving

Kinderen hebben een ongelimiteerde motivatie om nieuwe dingen te leren en te ervaren. Deze neiging komt het best tot uitdrukking als ze zich veilig en vrij voelen. Daarom worden veel activiteiten aangeboden door de kinderopvang in Almere waar ze vrijblijvend aan kunnen deelnemen. Er is bijvoorbeeld een eigen boot, die met kleine groepjes gaat varen op de Noorderplassen. In de zomer worden bezoekjes aan themaparken georganiseerd. Daarnaast zijn er wekelijks sportlessen en creatieve workshops beschikbaar.

https://secondhomekinderopvang.nl/