NLCSA.nl
Image default
Kinderen

Esthetische en stevige fietsen

Esthetische en stevige fietsen

Je kunt tegenwoordig een grote verscheidenheid aan schattige kinderfietsen 16 inch vinden. Ze zijn gemaakt voor jongeren van 4 tot 6 jaar. Tegenwoordig zijn er veel winkels die verschillende modellen en kleuren in hun collectie hebben. Voor meisjes kun je hemelsblauwe of mooie roze fietsen kopen. Voor jongens kun je donkerrode of zwarte kopen. Alle fietsen zijn, ondanks de kleuren, stevig en betrouwbaar. Zorg ervoor dat je een bekend merk koopt dat fietsen voor zowel jongens als meisjes produceert tegen een zeer redelijke prijs.

Klassieke stijl

Sommige merken leveren niet alleen componenten van de hoogste kwaliteit, maar zijn ook verantwoordelijk voor het ontwerp van prachtige fietsen. Je kunt bijvoorbeeld een fiets krijgen met een mooi bloemenpatroon in verschillende kleuren. Deze fietsen zijn voorzien van een voordrager. Je kunt je calvin klein tote bag erin doen terwijl je je dochter helpt met fietsen. Je kunt ook fietsen kopen met een heel mooi modern frame voor je jongens. Zorg er echter voor dat de fietsen ook duurzaam zijn. Ze zijn een uitstekende keuze voor de eerste uren fietsen wanneer zijwieltjes niet worden gebruikt. Bovendien zorgt de waterfles die bij bijvoorbeeld de Superbike wordt geleverd ervoor dat je kind kan hydrateren en aanvullen zodra hij zijn rit heeft voltooid.

Op motorfietsen geïnspireerde fietsen

Als je kind helemaal geobsedeerd is door motorrijden, maar nog te jong is om dit te doen, kun je hem of haar een mooie fiets geven die op een motorfiets lijkt. Het zal een goede manier zijn om hun verlangen op te lossen. Ze zullen zeker enthousiast zijn over hun fiets. Deze kinderfiets is helemaal ontworpen naar het uiterlijk van een echte motorfiets. Het is allemaal gedetailleerd tot aan het unieke zadel, de kleurrijke spaken en het hoge stuur. Zelfs aan het kleinste aspect, zoals een enorm spatbord en brede banden, is rekening gehouden. De fiets is uniek in zijn soort en bedoeld voor kinderen die helemaal geobsedeerd zijn door motoren. Als vader zou je willen dat ze die hadden toen jij opgroeide. Door zijn vintage uitstraling is deze fiets iets dat je aan je eigen motor doet denken. Bovendien kun je ook bijpassende patronen kopen die je kind leuk vindt. Je kunt een camo-fiets voor hem kopen. Je kunt ook een fiets met zebrapatroon voor hem kopen die bij zijn zebra schooltas past.

Verscheidenheid aan opties

Je kunt fietsen vinden die van aluminium zijn gemaakt. Doordat het frame van de fiets van aluminium is gemaakt, is hij vrij licht van gewicht. De aluminium standaard die bij de fiets wordt geleverd is zowel functioneel als duurzaam. De hoogte van het stuur is verstelbaar en er zit ook een voorreflector op de fiets. Zowel een handrem als een terugtraprem zijn bij de fiets inbegrepen zodat deze goed afgeremd kan worden. De leren handvatten zorgen voor extra comfort. Er zitten geen zijwielen op de fiets. De fiets is voor het grootste deel goed gebouwd. Je kunt banden krijgen van 16 inch voor de fiets. Hierdoor is het geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar.