NLCSA.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Door een afspraak te maken bij deze kapper heeft u binnenkort een mooi kapsel

Wanneer u een afspraak gaat maken bij een kapper wilt u natuurlijk zeker weten dat u in goede handen bent. Bij Hair by Louella uit Clinge bent u verzekerd van vakbekwame handen! Hier doen de kapsters geen concessies in kwaliteit en maken ze samen met u gezonde keuzes voor uw haar. Zowel dames, heren en kinderen zijn welkom in deze kapsalon en goede communicatie is hier hét uitgangspunt. Er wordt dus altijd goed naar u geluisterd en mocht u advies of informatie nodig hebben, staan de vakbekwame kapsters graag voor u klaar.

Van dode punten wegknippen tot een compleet nieuw kapsel

Het maken van een afspraak bij een kapper van dit bedrijf is heel gemakkelijk te doen via de website. U kiest zelf het arrangement wat u wenst, bijvoorbeeld een 4-weken-kleuring, en geeft uw gewenste datum en tijd door. Op maandag en zondag is deze kapsalon in Clinge gesloten, verder bent u altijd welkom om een afspraak te maken bij deze kapper. Niet alleen bent u welkom om binnen te wandelen voor een nieuwe coupe, maar ook kunt u uw haar hier bijvoorbeeld enkel laten wassen en föhnen en/of stylen. Ook het epileren van uw wenkbrauwen of het trimmen van uw baard is hier mogelijk. Hair by Louella is altijd de juiste keuze, omdat zij zijn aangesloten bij het kwaliteitslabel voor Haarmakers.

Leer meer over Haarmakers

Wanneer u besluit een afspraak te maken met een kapper van Hair by Louella, profiteert u van vakbekwaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Haarmakers is het kwaliteitslabel voor kappers waar dit bedrijf bij aangesloten zit. Dit betekent dat zij merkonafhankelijk en professioneel zijn. Daarbij staat educatie, beleving en kwaliteit voorop. Met goed gestyled haar straalt u niet alleen van buiten, maar ook van binnen! Wandelt u binnenkort ook verzorgd, zelfverzekerd en energiek deze kapsalon uit?