NLCSA.nl
Image default
Relatie

Neem de volgende stap en start met online relatietherapie

Is jullie relatie niet meer wat het was en begin je je steeds meer af te vragen of je nog wel in de relatie moet blijven? Kost dit vraagstuk je steeds meer energie waardoor je je leven op de automatische piloot leeft en je slecht slaapt? Ga je constant aan jezelf voorbij en ben je het contact met jezelf daardoor verloren? Op die momenten kun je behoefte hebben aan iemand die naar je luistert of die je advies kan geven om verder te kunnen. Online relatietherapie is een laagdrempelige vorm van therapie die je kunt aanwenden om uit de vicieuze cirkel te stappen en actie te ondernemen.

Start met een intakegesprek

Om al jouw brandende vragen en probleempunten te bespreken, kun je een coaching traject op starten bij Marieke Proper, Relatie- en Gezinscounselor. Zij kan je de juiste online relatietherapie bieden die aansluit bij jouw behoeften. Om deze behoeften en jouw vraagstukken duidelijk in kaart te brengen, wordt voorafgaand aan het coachingtraject altijd een telefonisch intakegesprek gepland. Dit gesprek is nodig om te kijken wat je exact nodig hebt en hoe de therapeut je het beste van dienst kan zijn. Het gesprek duurt ongeveer een uur en kan bijna altijd binnen een week na aanvraag ingepland worden.

Toch eerst vragen?

Weet je nog niet zeker of je een traject in wilt gaan en wil je toch liever eerst jouw vragen bij de therapeut neerleggen? Twijfel je of online relatietherapie je kan helpen? Dan is het ook mogelijk om via het contactformulier op de website jouw vragen te stellen. Dit bedrijf streeft ernaar om deze vragen binnen 48 uur te beantwoorden. Je hoeft dus nooit lang te wachten om een stap in de juiste richting te kunnen nemen. Zijn je twijfels na het antwoord op jouw vragen weg? Schroom dan niet en boek via de website een intakegesprek. Vanuit