NLCSA.nl
Image default
Winkelen

Houtlook tegels geven een muur een frisse uitstraling

Veel mensen hebben het ontdekt: een opvallende kleur muur doet wonderen voor een interieur. Een donkere kleur bruin maakt een woonkamer knus en een lichte tint geel geeft een slaapkamer een frisse uitstraling. Dit effect kan echter op andere manieren dan alleen met verf worden behaald. Tegenwoordig kunt u ook voor wandtegels kiezen. Houtlook tegels geven een vloer een bijzondere uitstraling, maar ook op de muur misstaan ze niet. Ze geven een woonkamer een stoere en natuurlijke uitstraling en zijn bovendien niet van echt hout te onderscheiden. Houtlook tegels zijn een unieke toevoeging aan een interieur.

Betonlook tegels zetten een specifieke sfeer in huis

Met varianten die net zo ver uit elkaar liggen als echt houten planken zijn houtlook tegels een alternatief voor in huis. Een lichtere tint tegel geeft een frisser aangezicht, waar een donkere tint een knusse uitstraling heeft. Omdat de tegels zowel geschikt zijn voor muren als vloeren kan een speels effect in huis gecreëerd worden. Houtlook tegels zijn echter niet de enige manier om iets bijzonders aan een interieur toe te voegen. Ook betonlook tegels zorgen hiervoor. Door de keuze uit diverse varianten kan een specifieke sfeer in huis worden neergezet en iedere kamer op een andere manier worden geaccentueerd.

Goedkope vloertegels haalt u bij een specialist

Beide soorten tegels leggen andere accenten en kunnen een kamer een robuuste en stoere uitstraling geven of juist een zachte en speelse sfeer neerzetten. In diverse interieurs kunnen deze tegels een bijzondere toevoeging zijn. Zowel de betonlook als houtlook tegels zijn in Tegeloutlet Kroon in Meerkerk te vinden. In deze outlet zijn diverse soorten goedkope vloertegels op voorraad en zijn de benodigde bouwstoffen voorhanden om een project volledig te ondersteunen. De Tegeloutlet Kroon bevindt zich aan de centraal gelegen A27 en ligt tussen Gorinchem en Lexmond. Doe hier inspiratie op voor uw interieur en haal uw goedkope vloertegels direct in huis.