NLCSA.nl
Image default
Mode en Kleding

Hoe punk te kleden voor gala?

Terwijl de meeste zo geëtiketteerde punkers niet echt naar prom gaan, wil je misschien niet toegeven aan dat stereotype en ga je toch wel of misschien houd je je eigen versie van prom voor jou en je vrienden. In beide gevallen wilt u echter niet uw stijl en standaard gemoedstoestand riskeren door te gaan. Hoewel de afbeelding aan de rechterkant wel of niet jouw ding is, is het niet moeilijk om een punk-look voor gala te maken.

1 Voel je je extreem? Overweeg om je eigen galajurken of smoking te maken. Dit vereist echter naaivaardigheden en een naaimachine, plus een patroon, tenzij u er een kunt maken zonder. Hoewel dit de moeilijkste route is om te volgen, zal het, als je het goed doet, garanderen dat je krijgt wat je wilt, het zal perfect passen en je zult niet in de zakken van een moreel twijfelachtig bedrijf komen.

2 Als je er geen maakt, zul je een jurk of smoking moeten kopen, en je kunt er waarschijnlijk ook geen huren. Kringloopwinkels en zendingwinkels kunnen worden gebruikt om geweldige deals te vinden, zodat u zich niet schuldig zult voelen over het wijzigen van een paar honderd dollar stuk. Kleur en grootte zijn momenteel niet echt belangrijk, maar als je het niet zelf kunt aanpassen, moet het passen en als het is gemaakt van een materiaal dat lastig te verven is, moet het de juiste kleur zijn .

3 Verzamel je materialen. Je hebt je kledingartikel, schaar, een tornmesje, een kaasrasp, een scheermesje, veiligheidsspelden, verf, stof, kleurstof, gespen, studs, ritsen, kettingen, mini knuffels, haarelastiekjes en wat dan ook nodig spullen waarmee je het wilt decoreren of je hierbij moet helpen. Een naaimachine / naald en draad kunnen ook nuttig zijn, net als een ponsmachine. Leg al uw benodigdheden op een grote tafel bedekt met kranten. Ga naar de badkamer, pak een snack en maak je klaar om te beginnen.

4 Ga gek. Verwijder de naden en bevestig het opnieuw met veiligheidsspelden of rijg het vast met lint, touw, veters of voorzichtigheidstape. Snijd de zomen af, rasp de stof en scheur gaten in tule. Prik een lijn doorvoertules langs de onderkant van een jurk zodat deze eruit ziet als een Converse-schoen en rijg deze vast. Verf je stof volgens de aanwijzingen op de achterkant van de verfcontainer. Doe artistiek of willekeurig wat verf op. Knip knoppen af ​​en vervang ze door niet-overeenkomende knoppen die iets van uw stijl laten zien. Schrijf erop met stiften of verf. Trek het uit elkaar, leg een verklaring af en toon echt je persoonlijkheid. Dat is tenslotte waar je leven over gaat, toch? Laat de bovenstaande suggesties achter en doe wat je wilt doen of denkt dat goed is. Eventuele fouten kunnen eenvoudig worden verholpen met veiligheidsspelden en ducttape.

5 Maak je look af met een geweldig kapsel, wat make-up, je favoriete accessoires en je beste schoenen. Als je houdt van wat je ziet en je geweldig voelt, ben je helemaal klaar. Als je prom krijgt en ze laten je niet binnen, ga dan naar het dichtstbijzijnde concert met je vrienden. Als er niet direct een beschikbaar is, ga dan rondhangen in een van je kelders of probeer een potje bowlen. Het is grappig om te zien hoe mensen naar je kijken als je opduikt om in je outfit te bowlen.

6 Niets dat je aan je outfit kunt doen, is vergelijkbaar met je houding. Houd je punkgeest om je heen en je zult plezier hebben, wat je ook draagt. 7. Bestel een prom-jurk in de online shop

De galajurken worden steeds goedkoper deze jaren, het is gemakkelijk om een ​​winkel online te vinden. Bijvoorbeeld Etsy, Veaul, Lulus .. Normaal kosten ongeveer 120,00 $. Krijg een mooie jurk.

Voel je altijd comfortabel door onder je galajurk fijn ondergoed te dragen. Kijk eens naar fijne dames boxershorts en ander katoenen ondergoed voor dames.

https://www.beerenondergoed.nl/