NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Een spetterende badkamer verdient een spetterend badkamer plafond

De badkamer is voor veel mensen een belangrijke ruimte, waar het ochtendritueel zich voor een groot deel afspeelt. Hier reinig je jezelf en kun je heerlijk ontspannen, helemaal tot jezelf kunt komen.

Maar besef je wel dat je badkamer veel te verduren krijgt terwijl jij tot rust komt? Water, stoom, grote temperatuurverschillen kunnen bij een niet goed geventileerde badkamer leiden tot afbladderende verf en schimmel en zelfs algen. Bij elke douchebeurt komt het stoom in golven over het plafond rollen.

Een onderhoudsvrij badkamer plafond, dat zou mooi zijn

Zou het niet geweldig zijn wanneer je badkamer plafond geen zorgenkindje is, maar een mooi onderhoudsarm plafond? Een plafond dat onderhoudsarm is, waarop schimmel geen enkele kans heeft en dat perfect past binnen de rest van je badkamer?

Met de spanplafonds van Plameco heb je zo een zorgenvrij plafond in je badkamer. Door het materiaal waaruit het badkamer plafond bestaat hebben schimmel en algen geen enkele kans om voet aan de grond te krijgen. De spanplafonds van Plameco zien er bovendien modern en strak uit. Door de ruime keuze aan kleuren, dessins en sierelementen kun je het badkamer plafond volledig laten passen binnen de rest van je badkamer. Ook is het mogelijk om je badkamerverlichting op elegante wijze in het plafond te verwerken. Mooie sierlijsten maken het helemaal af.

En als je écht gaat voor het grote genieten, overweeg dan om ook een infrarood verwarming te verwerken in je badkamer plafond. Met infraroodverwarming breng je je badkamer snel op een behaaglijke temperatuur, tegen lage energiekosten.

Een badkamer plafond zonder gedoe

Ook fijn: een badkamer plafond van Plameco kan meestal in één dag worden aangebracht, zonder dat je de badkamer leeg hoeft te maken. Een badkamer plafond van Plameco; wel zo comfortabel, wel zo gemakkelijk.

https://plameco-engelen.nl/toepassingen/plafond-badkamer/