NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Verschillende soorten eiken vloeren

U bent dus op zoek naar een eiken houten vloer? Top! Bij Bax Houthandel bent u absoluut aan het juiste adres! Nu vraagt u zich natuurlijk af welke eiken houten vloer het beste bij u en uw huis past. Wij gaan u helpen met een overzicht van allerlei verschillende soorten eiken houten vloeren. Want het is niet zo dat er maar één soort van is. Tussen alle verschillende soorten zit vast en zeker een vloer die u aanspreekt, maar zoveel keuze kan het kiezen ook moeilijker maken natuurlijk. Wees voor dat laatste vooral niet bang, Bax Houthandel helpt u altijd aan de juiste vloer!

Een eiken vloer hoeft niet duur te zijn!

Ten eerste is het belangrijk dat uw eiken vloer binnen uw budget past. Hoe wordt de prijs van een eiken houten vloer nou eigenlijk vastgesteld? Dat ligt aan het aantal knoesten die een vloer bevat. Hoe meer knoesten, hoe lager de prijs. Zo komen wij bij de eerste soort vloer: de extra rustiek eiken vloer. Deze vloer heeft veel noesten, deze zijn meestal ook groter dan bij andere soort vloeren. Daarnaast zitten er meer droogscheuren in een extra rustieke eiken vloer. Let er wel op dat een extra rustiek eiken houten vloer, verouderd kan worden. Dit kan anderzijds wel een mooie uitstraling geven.

Minder knoesten, maar toch een authentieke uitstraling

Bij Bax Houthandel kunt u ook terecht voor een select rustiek eiken houten vloer. De belangrijkste verschillen met een extra rustiek eiken houten vloer, zijn dat de select rustiek eiken houten vloer grover en minder mild is. Deze vloer bevat ook minder knoesten dan een extra rustiek eiken vloer. Mocht u op zoek zijn naar een vloer met toch wel aanwezige knoesten, maar niet heel veel, dan bent u aan het juiste adres bij de select rustieke eiken vloer.

Een mooie, rustige uitstraling

Tenslotte heeft Bax Houthandel ook een eiken OS vloer. Deze eiken vloer heeft de minste knoesten, dit zorgt voor een mooie en rustige uitstraling. De eiken OS vloer heeft wel het hoogste prijskaartje.

Kom gerust langs!

Kom een keer langs in een van onze winkels en zie met eigen ogen welke eiken vloer u het meeste aanspreekt. Samen bespreken wij alle mogelijkheden met de eiken vloer en onze expert bespreekt alle ins en outs met u!