NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Van arbeidsdeskundig onderzoek tot herstel

Hulp op het gebied van werk en ziekte begint vaak met een arbeidsdeskundig onderzoek. ADXPERT voert dit onderzoek uit en geeft advies voor herstel en re-integratie. Lees in dit artikel meer over ADXPERT.

Wat doet ADXPERT?

ADXPERT is een arbeidsdeskundig Expertisecentrum dat zich bezighoudt met welzijn op het gebied van arbeid. Het team van experts geeft advies op het gebied van werk, ziekte, loopbaan en verzuim. Soms loopt het werk even niet zo lekker. Of dat nu ligt aan de gezondheid, het werk dat gedaan wordt of dat iemand toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan, ADXPERT geeft advies en helpt werknemers om weer in hun volle kracht te komen. Ook biedt ADXPERT loopbaanbegeleiding en helpt een werknemer een stap vooruit te nemen in zijn loopbaan. De hulp van ADXPERT is beschikbaar voor zowel werknemers als werkgevers. Wat doet u als uw werknemer niet meer goed op zijn of haar plek lijkt te zitten of zelfs ziek wordt? Ook hierbij biedt ADXPERT hulp en advies. De hulp die gegeven kan worden begint dan met een arbeidsdeskundig onderzoek. Wat houdt zo’n onderzoek in?

Arbeidsdeskundig onderzoek

Als uw werknemer tijdelijk of voor langere tijd ziek is, is het zaak te bekijken hoe u hier het beste mee om kan gaan, en hoe uw werknemer geholpen kan worden om weer beter te worden. Ook moet er een inschatting komen of en hoe hij uiteindelijk weer terug kan keren in zijn functie. ADXPERT stelt dan een arbeidsdeskundig onderzoek in. Dit onderzoek wordt binnen vijf werkdagen afgerond en gerapporteerd en brengt duidelijkheid over de mogelijkheid dat uw werknemer weer bij uw bedrijf aan het werk kan. Ook geeft het richting aan de re-integratie. Vraag op de website vrijblijvend een gratis offerte aan.

Dus: geniet u niet meer van uw werk? Lijkt u vast te zitten? Hebt u meer in uw mars dan uw huidige baan in u naar boven haalt? Of is uw werknemer ziek of lijkt hij niet goed meer in zijn vel te zitten? ADXPERT geeft advies. Kijk op de website, stel uw vraag en neem contact op.