NLCSA.nl
Image default
Zakelijk

Een zaal huren op de Veluwe

Bent u op zoek naar een locatie voor zaalverhuur Apeldoorn? Dan bent u op de Veluwe op de juiste plek. U bent omringd door de prachtige natuur, terwijl u tegelijkertijd profiteert van allerlei luxe faciliteiten. Daarnaast kunt u bij Van der Valk Hotel Apeldoorn– de Cantharel kiezen uit diverse zalen voor events, bijeenkomsten, congressen en feesten. Tevens is deze unieke plek gemakkelijk te bereiken via de A1 en ligt slechts op 10 minuten afstand van Apeldoorn. Van vergadering tot een bruiloft alles wordt tot in de puntjes verzorgd.  

Vergaderen in de natuur

Bent u op zoek naar een goed bereikbare en sfeervolle vergaderlocatie? Dan kunt u bij Hotel Apeldoorn een zaal huren op een prachtige en goed bereikbare locatie, midden op de Veluwe. In deze bosrijke omgeving kunt u naast uw vergadering gemakkelijk ontspannen. De 14 multifunctionele zalen hebben een capaciteit van 40 personen waardoor u gemakkelijk met grote en kleine groepen vergaderen. Tevens profiteert u van vaste zaalfaciliteiten zoals beamers en projectieschermen. Samen met het salesteam kunt u een keuze maken uit vaste of op maatgemaakte vergaderarrangementen. Heeft u pauze tussen uw overleg in? Geniet dan volop van de natuur rondom het hotel. Als u naar buiten loopt, de achtertuin van het hotel in, heeft u zelfs kans om dieren te spotten! Wilt u graag uw vergadering onderbreken met een buitenactiviteit? Ontdek dan de Veluwe samen met Staatsbosbeheer, Paarden- of wandelcoaching. Tot slot draagt de natuur bij aan een frisse mind, ideaal voor een optimale vergadering.

Uniek vergaderen- iets voor u?

Wilt u geheel anders vergaderen dan u gewend bent? Dan heeft u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel de keuze uit bijzondere vergaderruimtes. Vergader bijvoorbeeld midden in het bos in een luxe tent, in een pipowagen of laat u door de koetsier rondrijden in een koets. Met deze bijzondere locaties heeft u alle kans om te vergaderen in een inspirerende omgeving.  

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/