NLCSA.nl
Image default
Alarmsysteem

Top 3 voordelen van bewaking van de woningbeveiliging

Top 3 voordelen van bewaking van de woningbeveiliging

Huisbeveiligingssystemen met professionele bewakingsservices voegen een extra beschermingslaag toe aan uw huis. Als er zich een noodsituatie voordoet, kan uw meldpunt onmiddellijk geautoriseerd personeel sturen en 24 uur per dag verdediging bieden, ongeacht waar u zich bevindt.

Hieronder geven wij van slotenmaker Rotterdam, onderdeel van het landelijk dekkende Lock Secure, vier voordelen van het gebruik van professionele bewakingsservices bij uw huisbeveiligingssysteem. Meer informatie? Bekijk dan ook onze website!

Inbraak en inbraakpreventie

Bewaakte glasbreukmelders, beeldsensoren en deuralarmen kunnen detecteren wanneer een mogelijke inbraak of inbraak gaande is. Als beweging of sabotage van het apparaat uw alarm activeert, wordt uw meldcentrale op de hoogte gebracht. De operator belt u dan om te bepalen of de dreiging geldig is. Als onmiddellijke aandacht nodig is, zal uw operator de politie sturen.

Detectie van brand, overstroming en koolmonoxide

Milieurisico’s, zoals overstromingen, hoge niveaus van koolmonoxide en branden, zijn vaak onvoorspelbaar en kunnen ernstige bedreigingen vormen voor uw gezondheid en thuis, als ze niet worden opgemerkt. Door uw watersensoren, lage temperatuursensoren, brandalarmen en koolmonoxidemelders te synchroniseren met uw meldcentrale, kunt u in dergelijke situaties ook snel reageren en schade beperken.

Medische noodhulp

Personen die alleen wonen of medische aandoeningen hebben, kunnen een persoonlijk noodresponssysteem (PERS) gebruiken. In het geval van een medisch noodgeval kunnen gebruikers op een knop op een draagbare pendent drukken om onmiddellijk verbinding te maken met een exploitant van een bewakingscentrum. Zodra de exploitant heeft vastgesteld dat er een medisch noodgeval is, zal hij of zij de hulpdiensten sturen en deze op de lijst met noodgevallen melden.

Verificatierichtlijnen

Om valse meldingen te verminderen, zal uw beveiligingsprovider een aantal richtlijnen volgen om te bepalen of er een legitieme noodsituatie is telkens wanneer een potentiële dreiging wordt gedetecteerd. Over het algemeen is dit wat er gebeurt (procedures kunnen verschillen afhankelijk van alarmgebeurtenis):

  • Plaats een oproep bij u thuis.
  • Vraag de persoon die antwoordt op een toegangscode, die vooraf is ingesteld door de huiseigenaar.
  • Als het individu in staat is om het juiste wachtwoord op te geven, worden geen verdere acties ondernomen.
  • Als een onjuiste toegangscode wordt ontvangen, kunt u niet worden bereikt of kan de alarmcentrale een vals alarm niet bevestigen. Er zal noodpersoneel worden verzonden.

Monitoringcentra houden uw huis nauwlettend in de gaten, zodat u dat niet hoeft te doen. Werk samen met een betrouwbare professionele bewakingsserviceprovider om ervoor te zorgen dat uw huis te allen tijde wordt beschermd.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam