NLCSA.nl
Image default
Alarmsysteem

Lockpick Forum

De theorie van lock picking is het uitbuiten van kwetsbaarheden. Er zijn een paar fundamentele begrippen en definities, maar het grootste deel van het materiaal bestaat uit trucs om sloten te openen met bepaalde gebreken of eigenschappen.

Hoe kan men leren lockpicken?

Er is geen manier om sloten leren te lockpicken zonder te oefenen, dus het is belangrijk om oefeningen te doen. Deze zullen helpen de vaardigheden van lock picking onder de knie te krijgen.

Oefenen is het allerbelangrijkste om goed te worden in lockpicken.. De enige manier om de zwaktes te leren herkennen en te benutten in een slot is om te oefenen. In het begin kan het goed zijn om steeds met hetzelfde slot te oefenen en later kun je dit uitbreidden met verschillende sloten.  Het is niet moeilijk om simpele sloten te  openen met lockpicken, maar de mogelijkheid om de meeste sloten onder zestig seconden te openen is een vaardigheid die praktische oefening vereist.

Kan het niet makkelijker?

Voordat je jezelf verdiept in de details van sloten en lockpicken, is het de moeite waard om je er bewust van te zijn dat lockpicking gewoon een manier is om een slot te omzeilen. Hoewel het minder schade dan brute kracht methodes veroorzaakt kan het soms eenvoudiger zijn om niet het slot maar het slot mechanisme te omzeilen.
 
Soms is het eenvoudiger om een ander deel van de deur omzeilen of zelfs de deur volledig te vermijden.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/lockpick-forum/