NLCSA.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Rijlessen volgen in Utrecht en omgeving

Autorijschool Utrecht  is waar u moet zijn! Bij ons haalt u uw auto rijbewijs met heel veel plezier en nog meer succes!

Waarom autorijschool Utrecht?

Gratis proefles geheel vrijblijvend.

De beste rijlessen.

Ook in spoedcursus.

Rijschool in Utrecht, waardoor vele voordelen zijn inbegrepen.

Ris gecertificeerd en haal dus uw rijbewijs in stappen.

Bekend hoog slagingspercentage.

Een rijles duurt 60 minuten.

Desgewenst met een vaste instructeur

Vervanging is gegarandeerd bij afwezigheid instructeur.

Faalangst gespecialiseerd! Onze begeleiding past zich op u aan.

Theorie materiaal bij de pakket prijs inbegrepen.

Herexamen praktijk wordt u gratis aangeboden.

Betaling in termijnen is mogelijk.

Waarom een vaste rijinstructeur bij autorijschool Utrecht?

Autorijschool Troy Utrecht werkt het liefst met een vaste rijinstructeur per leerling, omdat het de betrokkenheid vergroot. Je leert elkaar kennen en komt er al snel achter hoe de samenwerking het beste ingevuld kan worden, waardoor de manier van leren beheersen op een prettige manier verloopt. Ook zal dit doorwerken in de vorderingen en uiteindelijk zal dit alles natuurlijk uitmonden in het resultaat. Uw rijbewijs op zak!

 Wanneer het eindexamen in zicht komt zal er, in overleg met u, juist wel één of meerdere keren een andere instructeur naast u komen plaatsnemen. Als extra check zal hij of zij een kritisch oog werpen op de vorderingen tot dan toe. Uiteraard zal hij of zij goede tips en tricks geven, en op deze manier zal het allerbeste eruit worden gehaald. Geen twijfel mogelijk dus dat het afrijden een succes gaat zijn!

Wij kijken ernaar uit! En u?

  1. voor meer informatie en het plannen van je gratis proef les

of je kunt ons bellen voor een afspraak of meer informatie 030:8080317

wie zijn wij van Troy rijschool Utrecht

Sinds 2007 bestaat rijschool Utrecht. Wij van rijschool Troy Utrecht doen dit al jaren met veel plezier en passie. Deze passie proberen wij over te brengen naar onze leerlingen. door hen enthousiast te maken voor het leren auto rijden. We zijn sinds jaar en dag gevestigd in Utrecht  en vandaar uit worden ook onze rijlessen verzorgd. De examens worden altijd afgenomen in Utrecht. Bij Troy rijschool Utrecht  is persoonlijke aandacht meer normaal dan bijzonder, omdat wij vinden dat elke leerling uniek is. Hier passen wij ook de lessen op aan, dus bij rijschool Utrecht  heb je altijd rijles op maat. De rijlessen worden altijd gegeven op het meest hoge niveau. Zodat wij van elke leerling een zelf bewuste en vol zelf vertrouwen chauffeur kunnen maken.

Vanaf 16,5 jaar

Om rijles te mogen volgen moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn. Deze regeling is sinds 2011 ingegaan, je mag nu vanaf je 17e je praktijkexamen afnemen. Het rijbewijs B bestaat uit 2 onderdelen namelijk: theorie en praktijk. Voordat je je praktijkexamen gaat afnemen, moet je wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Het is dus verstandig om op tijd te beginnen met je theorie, de kennis die je opdoet komt tenslotte ook van pas tijdens je rijles Utrecht. Wanneer je 17 bent en je rijbewijs hebt gehaald, mag je alleen samen met je coach de weg op tot je 18e verjaardag. Voor meer informatie klik op de onderstaande button.

Wil jij versteld staan van onze rijlessen? Bezoek dan onze website www.rijschool-troy.nl of bel ons 030:8080317

http://www.rijschool-troy.nl