NLCSA.nl
Image default
Beauty en verzorging

Borstvergroting, met volle borst vooruit!

Niet tevreden met de grootte van je borsten? Geen ramp, want de mogelijkheid voor borstvergrotingen bestaat al sinds 1890. Echter maakte het vergroten van de borsten pas een grote vlucht in 1963 toen er siliconen werden toegepast. Sinds de opkomst van de siliconen borstvergroting is deze cosmetisch plastische chirurgische ingreep uitgegroeid tot één van de meest voorkomende.

Twee jaar na de opkomst van de siliconen borstimplantaat bedacht ene dokter Arion de zoutwater borstimplantaat.  Deze implantaten bestonden uit met siliconengel gevulde ballonnen en werden sinds dat ze op de markt kwamen immens populair, vanwege de natuurlijke uitstraling van de nieuwe borsten. Tevens voelde de borsten door deze implantaten ook natuurlijk aan en was echt met nep bijna niet meer te onderscheiden.

Een borstvergroting in Nederland is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn vele praktijken die deze optie aanbieden. Het is niet alleen mogelijk om nieuwe borsten te nemen, maar ook om borsten die verslapt zijn door ouderdom, zwangerschap of vermagering kunnen na een ingreep weer voller en ronder gemaakt worden. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken om de uitstraling van je borsten.

Door de vele onderzoeken en de vooruitgang van technologie is een borstvergroting een betrouwbare, efficiënte en duurzame ingreep geworden. Er wordt meestal een levenslange garantie gegeven tegen lekkage, hoewel dit bij de grotere klinieken nauwelijks voorkomt met de implantaten.

De aanbiedingen borstvergroting in Nederland verschillen heel erg qua prijzen. Dit alles heeft te maken met de werkwijze van de behandeling. Meestal vindt er voorafgaand aan de behandeling een consult plaats met de plastische chirurg. Er wordt dan bepaald welke vorm en groote van de implantaat het beste bij je lichaam en je wensen past.

Zodra alles op een rijtje is gezet, ben je klaar voor de borstvergroting. Zo’n behandeling neemt ongeveer 60 minuten in beslag, waarbij je onder algehele narcose wordt gebracht. Wel kun je op de dag van de behandeling alweer gewoon naar huis met je nieuwe borsten.

De eerste weken na de operatie zullen de borsten wat strak aanvoelen en zijn de littekens die aanwezig zijn nog voor een deel gevoelig. Dit gevoel neemt in de loop van de dagen af en de littekens zullen vervagen, waardoor er bijna niks meer terug te zien is van de ingreep op vollere borsten na.

http://faceland.nl/