NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Telefoonservice zorgt voor rust, vrijheid en betrouwbaarheid.

Je kan niet over straat lopen zonder de mobiele telefoon tegen te komen. Bijna heel Nederland heeft er wel één in bezit. De Nederlander werpt gemiddeld 221 keer per dag een blik af op hun (mobiele) telefoon. Dit kan dan zijn om een bericht te lezen, terug te sturen of te internetten. Bellen was in de afgelopen jaren steeds minder populair geworden door de gratis mogelijkheden om elkaar een bericht te sturen. Echter is er sinds 2015 weer een opmars gekomen in de belminuten die de Nederlander gemiddeld per maand besteed. Waar in 2014 het gemiddelde rond de 106 belminuten lag is dit gestegen naar 117 belminuten in 2016.

Hoewel veel bedrijven ook over zijn gegaan op de online chat, of op de berichtendienst zoals Whatsapp zijn de mensen ook meer gaan bellen met bedrijven. Niet iedereen is even handig met de mobiele telefoon, waardoor het voor hun makkelijker is om even te bellen en de vraag te stellen, in plaats van deze te typen.

Je kan als bedrijf niet altijd in staat zijn om al deze telefoontjes aan te nemen en/of te beantwoorden. De redenen hiervan kunnen zijn; vergaderingen, klantenbezoeken of dat je onderweg bent. Voor deze gevallen is het handig om een telefoonservice in te schakelen, zodat je je klanten altijd nog te woord kan staan voor vragen en/of overige doeleinden. Bizziphone is zo’n extern bedrijf die als telefoonservice kan dienen voor je bedrijf. Alle binnenkomende telefoontjes kunnen beantwoord worden door een vaste toegewezen telefoniste. Deze telefonistes hebben zich helemaal ingelezen in je bedrijf, zodat ze alle ins en outs weten van de onderneming. Op deze manier kunnen alle vragen van je klanten op een correcte en heldere wijze afgehandeld worden. Om toch nog op de hoogte te blijven van het contact tussen de klant en je bedrijf krijg je na elk telefoongesprek een verslag opgestuurd, met de belangrijkste notities zodat je niks hoeft te missen.

Je hoeft er niet meer over in te zitten dat je niet altijd bereikbaar bent voor je klanten. Een telefoonservice geeft je rust, vrijheid en betrouwbaarheid naar je klanten toe.

https://www.bizziphone.com/