NLCSA.nl
Image default
Eten en drinken

Your choice catering Lelystad

Your Choice Catering Lelystad

Wie droomt er nou niet van om ooit te trouwen met je partner? Dan wil je natuurlijk dat de bruiloft de mooiste dag van je leven wordt. Je wilt dat de mensen die jouw dag verzorgen er net zoveel plezier in hebben als jijzelf. Your Choice Catering Lelystad kan al jouw wensen waarmaken rondom de catering tijdens jullie bruiloft. Het maakt niet uit welk budget je hebt, in overleg zijn er voldoende mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Op deze manier word je trouwdag een dag om nooit meer te vergeten. Jij hebt alle aandacht voor je gasten terwijl ondertussen alles tot in de puntjes is geregeld.

 

Eigen stijl

Your Choice Catering Lelystad hecht veel waarde aan het tot uiting brengen van jullie stijl als bruidspaar. Houden jullie van een formeel feest met een viergangendiner of een informeel feest met een barbecue? Tijdens het gesprek wordt alles tot in detail besproken. De aankleding van de locatie is hierbij net zo belangrijk als de samenstelling van het eten. Wat betreft muziek en styling ben je in handen van experts. Dat geeft rust, omdat je zelf al zoveel te regelen hebt voor je grote dag. Wil je zeker weten dat alles naar jou wens is? Je krijgt een gratis proefdiner met jullie ouders of getuigen als generale repetitie.

 

Locaties

Wanneer je je bruiloft echt onvergetelijk wilt maken, kun je kiezen voor een zeer bijzondere locatie. Te denken valt aan een prachtige oude kerk, een oud kasteel of museum. Your Choice Catering Lelystad zorgt ervoor dat al het materiaal, van tafels en stoelen tot bestek, op locatie wordt geleverd. Sfeerverlichting en geluidsinstallaties worden zo nodig ook meegenomen. Je gasten zullen versteld staan van de originele sfeer en de unieke verzorging. Wanneer jij aankomt op de locatie staat alles klaar, en wanneer je vertrekt wordt alles ook weer netjes achtergelaten. Als je een locatie van de website kiest, zorgt Your Choice Catering Lelystad voor het contact.

 

Amusement

Wil je nog groter uitpakken tijdens je bruiloft, dan worden je de mogelijkheid van een DJ, liveband of springkussen aangeboden. Deze vormen van entertainment zorgen voor leuk vermaak tijdens je diner of receptie. Op de website http://www.lelystad-catering.nl/ kun je de mogelijkheden bekijken wat betreft amusement. Daar vind je ook voorbeelden van locaties die je uit kunt kiezen. Door een vrijblijvend gesprek te plannen zal je ontdekken dat Your Choice Catering Lelystad er alles aan doet om jullie wensen te vervullen.

http://www.lelystad-catering.nl/buffetten.html