NLCSA.nl
Image default
Eten en drinken

Feestje, evenement of bruiloft?

Feestje, evenement of bruiloft? Maak het jezelf makkelijk

Het organiseren van een feest, evenement of bruiloft kan nogal voor wat stress zorgen. Wie zorgt voor het eten, hoe maak ik de tafels netjes, wie werkt tijdens de avond zelf? Ontzettend veel vragen die eigenlijk met één simpel antwoord op te lossen is. Huur een cateraar! Catering Rotterdam Your Choice is bijvoorbeeld een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het compleet verzorgen van elk feestje, evenement of bruiloft. Zij geven daarmee de naam catering een compleet andere invulling. Door niet alleen het eten te verzorgen, zorgen zij ervoor dat jij je feestje gerust kan vieren zonder te veel over de organisatie na te denken. Prettig is dat Rotterdam Catering Your Choice werkt met ervaren obers en partyplanners, die ervoor zorgen dat elk feestje een groot succes worden. Daarbij staan gastvrijheid en service hoog in het vaandel. Dat is prettig om te weten, want daardoor is het organiseren van een feestje of bruiloft ineens een stuk gemakkelijk. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

 

Hoe kies ik een goede cateraar?

Het aanbod van cateraars is erg groot en daarom kan het lastig zijn een cateraar uit te zoeken. Wat daarom belangrijk is, is om te kijken wat je precies zoekt. Het is prettig om wat extra aandacht te hebben, dus selecteer hier in elk geval op. Je hebt er niks aan om een feest te moeten organiseren dat je zelf heel anders had aangepakt. Werken met bepaalde formules is daarom ook niet echt aan te raden. Het is fijn als je een cateraar kan vinden die oog heeft voor wat jij graag zou willen. Dat maakt het een stuk meer waard om een cateraar in te huren. Daarnaast kan het helpen om eens met een cateraar te bellen. Je kunt dan even kijken hoe het gevoel is en of je in zee zou willen gaan. Je kunt dan meteen vragen naar de mogelijkheden die horen bij jouw ideeën. Vervolgens werken sommige cateraars met een proefdiner. Je kunt dan proeven hoe het eten zal gaan smaken en zo weet je precies waar je op de dag zelf aan toe bent.

 

Verder is het goed om prijzen te vergelijken. Om dat te doen kun je een offerte aanvragen bij verschillende cateraars en deze vergelijken. Kijk ook vooral wat dan al wel en niet is inbegrepen in de prijs. Zo is het voor jezelf alleen maar makkelijk om een cateraar te kiezen zonder voor verrassingen te komen staan.

http://www.catering-rotterdam-partyservice.nl/recepties.html