NLCSA.nl
Image default
Dienstverlening

Zo wordt een hardcover boek drukken een leuke mogelijkheid

Een hardcover boek drukken is een dure optie, denkt u misschien. Maar niets is minder waar. Het is echt niet zo dat u een klein vermogen kwijt bent als u een hardcover boek wilt laten drukken. U kunt namelijk bij steeds meer drukkerijen ook kiezen voor een kleinere oplage. Als u een boek wilt uitgeven en u wilt slechts enkele tientallen exemplaren laten maken, of nog minder, dan zijn er vandaag de dag voldoende mogelijkheden om uw boek voordelig te laten uitbrengen. En u hoeft daarvoor ook niet ‘in de rij’ te staan bij een grote drukkerij die uw opdracht als bijvangst ziet en er dus geen hoge prioriteit aan wil geven. U kunt bij verschillende drukkerijen terecht voor een fraaie uitgave van uw boek.

Wilt u dat uw boek gelezen wordt?

Als u een boek heeft geschreven dan wilt u natuurlijk dat dat gelezen wordt. Wie weet is het voor u het begin van een mooie carrière als schrijver en worden uw boeken in de toekomst in oplages van duizenden exemplaren uitgegeven en komt u op de bestsellerlijst. Maar ook als dat niet gebeurt is het natuurlijk leuk om uw boek uit te geven en het eventueel cadeau te doen aan familie en vrienden als grootschalig verkopen geen optie is.

Laat uw boek drukken door een bevlogen drukkerij

Wilt u uw bestseller to be graag laten uitbrengen maar is er geen uitgever die er vooralsnog brood in ziet? Geef uw boek dan gewoon in eigen beheer uit. Laat uw hardcover boek drukken bij De Beste Boekdrukkers en begin met een bescheiden oplage van bijvoorbeeld enkele tientallen stuks. En wie weet wordt het boek toch goed verkocht en kunt u zelfs een tweede en volgende druk overwegen. Veel grote schrijvers zijn ooit klein begonnen, wie weet ligt er ook voor u een toekomst als schrijver in het verschiet.

https://www.debesteboekdrukkers.nl