NLCSA.nl
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed op een laagdrempelige manier

Particulier beleggen in vastgoed kan als een uitdaging worden gezien, maar wanneer het op de juiste manier gedaan wordt kan het een zorgeloze onderneming zijn. Wanneer u in vastgoed investeren vooral iets voor ondernemers vindt, kunt u er bij Center Parcs Vastgoed op een laagdrempelige manier mee kennismaken. Hoe gaat het in z’n werk? U koopt een recreatiewoning bij één van de beschikbare vakantieparken en verhuurt deze daarna weer aan het park. U doet de investering, Center Parcs doet de rest. Maak kennis met een zorgeloze manier van investeren.

Bij Center Parcs Vastgoed is in vastgoed investeren een zorgeloze onderneming

Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud of leegstand van uw aangeschafte vakantiewoning, omdat dit aan het betreffende vakantiepark uitbesteedt wordt. Daarnaast biedt particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs u veel zekerheid, omdat u de vaste huuropbrengst ontvangt die ieder kwartaal terugkomt. Dit vaste bedrag is 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Bij Center Parcs in vastgoed investeren is bovendien een duurzame zet, omdat de vakantieparken ernaar streven hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo investeert u niet alleen in uzelf en uw eigen portemonnee, maar ook in de wereld om u heen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel een makelaar

Particulier beleggen in vastgoed is hiermee een zorgeloze onderneming en een prima manier om met investeren kennis te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn de diverse beschikbare vakantieparken te vinden en kunt u een portfolio opvragen. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft kunt u het beschikbare telefoonnummer bellen, een informatiedag bezoeken of een afspraak maken met één van de makelaars. Zo worden uw vragen persoonlijk beantwoord en kunt u de diverse mogelijkheden doorspreken. In vastgoed investeren kan een laagdrempelige onderneming zijn waar de makelaars u graag in begeleiden.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl