NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Topkwaliteit stalen buizen gebruiken als heipalen

Stalen buizen worden in tal van soorten bouw als heipalen gebruikt. Vanzelfsprekend is kwaliteit daarbij leidend. Een kleine constructiefout of afmetingsafwijking kan al zorgen voor ernstig kwaliteitsverlies en een minder goed bouwresultaat. Daarom wilt u verzekerd zijn van topkwaliteit stalen buizen. Het beste kunt u hiervoor terecht bij een erkend specialist, zoals Swanenberg IJzer Groep, die al meer dan vijftig jaar buizen produceert en levert voor tal van toepassingen in allerlei sectoren. Met de juiste buizen legt u letterlijk en figuurlijk een fundament voor een succesvolle bouw.

Wanneer zijn stalen buizen geschikt als heipalen

Stalen buizen worden vaak als heipalen gebruikt bij lichtere toepassingen. Denk daarbij aan fundering voor lichte of tijdelijke bouwwerken, bij het uitbouwen van een woning, het plaatsen van geluidsschermen of het plaatsen van zware bedrijfsvloeren. Het grote voordeel van deze stalen buizen is dat zij zeer eenvoudig kunnen worden aangebracht. In veel gevallen kan de buis de grond in worden geduwd, waarna er fundering op de buizen kan worden aangebracht. Ook in gevallen waarin heien noodzakelijk is, kan dit snel en relatief trillings- en geluidsarm gebeuren.

Vaak is ook rijplaten huren nodig

Wordt er gebruikgemaakt van stalen buizen als heipalen, dan betekent dit ook dat heimachines en wellicht andere (zware) apparatuur op locatie moet kunnen komen. Rijplaten huren is een kostenefficiënte, veilige manier om dit te doen. Door rijplaten te huren bent u verzekerd dat u rijpaden kunt leggen, daar waar u wilt. Voertuigen en machines hebben geen last van een zachte of gladde ondergrond en de bodem wordt tegelijkertijd beschermd tegen het vaak hoge gewicht van de machines. Het huren van rijplaten is dan ook een zeer veelvoorkomend iets op bouwplaatsen, klein en groot. De platen zijn bovendien in verschillend variaties verkrijgbaar, zodat er ook altijd voor u een geschikte plaat tussen zit. Bij experts als Swanenberg IJzer Groep kunt u ook voor het huren van rijplaten terecht.