NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Passende gehoorbescherming voor jong en oud in regio Rotterdam

Gehoorbescherming wordt steeds belangrijker vandaag de dag. We gaan regelmatig naar concerten, bezoeken meerdaagse festivals, werken in omgevingen waar hard geluid aan de orde van de dag is – prikkels zijn overal aanwezig. Dan is het belangrijk om goed te letten op onze zintuigen, waaronder ons gehoor. Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, vlak bij Rotterdam, heeft zich toegelegd op het aanbieden van professionele gehoorbescherming voor uiteenlopende situaties. Van universele oordopjes voor gehoorbescherming tijdens concerten en festivals tot op maat gemaakte oorkleppen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik in fabriekshallen of montagebedrijven – u vindt het allemaal bij deze gehoorspecialist.

Onderschat het effect van gehoorbescherming niet

Gehoorbescherming mag niet onderschat worden; dit is een van de redenen dat deze audicien nabij Rotterdam ook gratis gehoortesten aanbiedt. Tijdens een gehoortest wordt getest wat de actuele situatie van uw gehoor is. Hoort u op basis van uw leeftijd voldoende of is er toch een vermindering in het gehoor opgetreden door de jaren heen, bijvoorbeeld door langdurige blootstelling aan harde geluiden? Door een gehoortest te laten doen, weet u waar u staat en of het verstandig is om actie te ondernemen. Deze audicien nabij Rotterdam raadt het bijvoorbeeld ten zeerste aan om altijd gehoorbescherming te dragen tijdens concerten en festivals. Zeker jongeren onderschatten het risico van deze evenementen nog vaak, terwijl ze op lange termijn veel schade kunnen veroorzaken. Overleg zeker eens met uw zorgverzekering of de gehoorbescherming vergoed wordt. In veel gevallen is dit namelijk mogelijk.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden omtrent gehoorbescherming zijn en wilt u hiervoor langsgaan bij Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, vlak bij Rotterdam? Maak dan direct een afspraak via de website of neem telefonisch contact op met de vestiging voor meer informatie. Dan wordt er meteen een adviesgesprek met u ingepland en eventueel direct een gratis gehoortest.

https://hoortoestellen-vangent.nl/