NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Dat liep niet goed af

Een goede letselschade advocaat in Hengelo is in te zetten in vele situaties, ook situaties waarbij u het waarschijnlijk niet verwacht. Zo hadden wij laatst een klant die werkzaam is als postbode. Hij was lekker aan het werk tot hij in de verte al een hond hoorde blaffen, dat was net het adres waar hij een pakketje moest afgeven. Hij maakte het hek open en liep te tuin in, maar dat was het moment dat het al snel fout ging. De hond was ontzettend waaks en greep de postbode bij de arm. Gelukkig waren de bewoners thuis om de hond weg te trekken.

De heftige gevolgen

De postbode had er helaas wel wat aan over gehouden, namelijk flinke bijtwonden in zijn arm. Daarnaast is hij natuurlijk ook mega erg geschrokken en durft hij nu niet meer pakketjes af te leveren aan mensen met een hond. Naast schade aan zijn arm, is er dus ook emotionele schade aangericht. De letselschade advocaat in Hengelo heeft met hem mee gekeken. Allereerst is er bewijs verzameld. Gelukkig werkten de bewoners van het huis goed mee en gaven alles netjes toe, dit heeft een hoop gezeik voorkomen. Ook heeft dit er voor gezorgd dat de rechter makkelijk een besluit kon nemen. Deze situatie is dus goed opgelost.

Voor elke situatie

Wanneer je twijfelt of jouw situatie wel ernstig genoeg is om een letselschade advocaat uit Hengelo in te huren kun je dus terug denken aan deze situatie. De situatie hoeft niet ernstige gevolgen te hebben gehad om recht te hebben op een advocaat. Voor een letselschade advocaat kiezen is altijd de beste keuze na een ongeluk, of die nou groot of klein was. Voor een schrammetje of wat blauwe plekken hoef je natuurlijk niet zulke grote stappen te zetten, maar wanneer het meer impact heeft gehad op je lichaam of mentale gezondheid is het wel handig. De letselschade advocaat uit Hengelo staat ook altijd aan jouw kant.