NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Wat is intermittent fasting en hoe helpt het mij met afvallen?

Wat is intermittent fasting? Een manier – zo niet dé manier – om snel af te vallen. Dat doe je door per dag tijdelijk een periode niets te eten en je maaltijden (het liefst drie per dag) in tijdsblokken op te delen. Zo geef je je maag rust: er is een periode op de dag waarop je lijf even niets hoeft te verteren. Bij Foodsisters kun je nu tijdelijk gebruik maken van een zeven dagen gratis proefperiode. Afvallen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, zolang je maar een goed plan van aanpak hebt. Wat is intermittent planning nu eigenlijk behalve een goed plan van aanpak? Je maakt gebruik van eenvoudige recepten in het weekmenu; verder hoef je nergens aan te denken. Met dank aan het gestroomlijnde menu blijf je gezond en word je slank.

Op leuke en lekkere manier afvallen

Op de vraag wat is intermittent fasting? Kun je vol overtuiging antwoorden: het is zinvol, lekker en leuk. Kortom: de perfecte manier om vet te verliezen en af te vallen. Sommige van de recepten zijn gemaakt door Nederlandse vrouwen, nuchter en sterk, die zelf ook bezig zijn met lijnen. In de menu’s van Foodsisters kom je eigenlijk alleen recepten tegen die door iedereen als lekker worden omschreven. Het is niet zo dat lijnen ‘vies’ is. Integendeel, je kunt de recepten met heel het gezin, dus ook met kinderen. Ook zij blijven er heerlijk gezond mee. Bij de bovengenoemde professionals zijn ze al 12 jaar bezig met het maken van lekkere weekmenu’s.

Het huidige eetpatroon werkt niet

Wat is intermittent fasting? Het is in feite eten 2.0. De manier waarop we nu, als moderne westerlingen eten, is niet effectief. Dat komt omdat we heel de dag door bezig zijn met snoepen en snacken. Zo krijgt onze maag nooit rust en is er bijna geen kans voor verbranding van vet door het lichaam. Door minder vet en suiker te eten, kun je je echt actief fitter gaan voelen.

https://foodsisters.nl/