NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Wanneer gebruik maken van microdermabrasie?

Een fijne microdermabrasie behandeling in Alphen aan den Rijn krijgen kan er voor zorgen dat u zich weer helemaal prettig in uw lichaam voelt. Wellicht herkent u het wel. Wanneer u in de spiegel kijkt ontdekt u steeds meer ouderdomskwaaltjes in uw gezicht. Er beginnen langzaam rimpels te verschijnen en uw huid is niet meer zo strak en glanzend als voorheen. Hier kunnen wij verschil in maken. Aan de hand van microdermabrasie verbeteren we de kwaliteit van de huid en dit is direct terug te zien na één behandeling. Voor een optimaal resultaat moet u wel vaker terugkomen en kunt u zelfs kiezen voor een kuur.

Niet alleen voor vrouwen

Als u altijd de wens heeft gehad om er jonger uit te zien dan is het een goed idee om te starten met het verbeteren van de huid. Uw gezicht is namelijk het meest bepalend voor de manier waarop mensen u zien. Een slechte huid kan er voor zorgen dat u er meteen erg oud uitziet en dat is iets wat vele mensen willen voorkomen. Een aanname die vaak wordt gemaakt is dat onze grootste groep klanten bestaat uit vrouwen en dat is iets wat we willen ontkrachten. Mannen komen steeds vaker naar onze salon voor een microdermabrasie behandeling in Alphen aan den Rijn.

Het probleem voor zijn

Goede verzorging van de huid is voor iedereen, jong en oud. Soms is het slim om op tijd te beginnen met maandelijks langskomen, ook wanneer u denkt al een perfecte huid te hebben. In dit geval is het beter om een oude huid te voorkomen in plaats van de genezen en dit kunnen we aanbieden dankzij de microdermabrasie behandeling in Alphen aan den Rijn. Dit is overigens niet alleen bij rimpels een uitkomst, maar ook bij een droge huid of als u last heeft van acne. Na de behandeling zal uw huid heerlijk zacht en elastisch aanvoelen. Helemaal als nieuw!