NLCSA.nl
Image default
Marketing

Maatwerk webdesign in Hengelo en omgeving

Hét webdesign bureau in Hengelo

Stel je bent op zoek naar een webdesign bureau in Hengelo. Waarom kiezen voor Crossmedia House? Omdat wij een uniek traject aanbieden dat altijd werkt. Stel, je website is verouderd of is toe aan vernieuwing. Dan komen we allereerst graag met je in contact. We willen graag weten wie je bent en wat je drijft om iedere dag te ondernemen én wat je uniek maakt. Vervolgens brengen we in kaart wat je wensen zijn ten aanzien van je nieuwe website. Wat moet het kunnen en wat wil je ermee uitstralen, dat soort vragen. Als we deze informatie van je hebben gaan onze webdesigners voor je aan de slag. Na het presenteren van een volledig uniek nieuw webdesign kun je feedback geven op het ontwerp. Staat het je wel of niet aan, klopt alles en komt het overeen met wat je voor ogen had. Of is het zelfs beter dan verwacht? Goed! Want dat is ons doel, jou 100% overtuigen!

Responsive webdesign: gebruiksvriendelijkheid op alle apparaten

In 2014 heeft het aantal mobiele gebruikers, desktop gebruikers ingehaald als het gaat om internetgebruik. Niet zo gek ook, want het aantal mobiele apparaten (mobiele telefoon en tablet) is de laatste 10 jaar explosief gestegen. Mobiele apparaten zijn veranderd, van een handig mobiel apparaat voor bij tot het enige noodzakelijke apparaat waar mensen op surfen, informatie zoeken, aankopen doen en nog veel meer. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website dient er daarom rekening te worden gehouden met de gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten. Daarom zorgen wij altijd voor responsive webdesign bij het ontwikkelen van nieuwe websites, standaard! Dit betekend dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat, ongeacht welk apparaat je gebruikt. Niet alleen zeer functioneel, maar ook erg belangrijk voor de vindbaarheid in Google! Lees hier meer over SEO (zoekmachine optimalisatie).

Maatwerk website ontwikkeling: van eenvoudige website tot maatwerk webshop

We laten ons zeker niet afschrikken door specifieke wensen. We bouwen onze websites en webshops namelijk altijd op maat. Kom dus gerust langs als je iets specifieks wilt hebben voor je nieuwe site. We zijn helemaal thuis in bekende CMS systemen als WordPress, maar zijn ook helemaal thuis in Joomla website ontwikkeling! Hiermee creëren we dus ook websites met een zelf te beheren CMS systeem. Voor webshops maken wij gebruik van Magento, hét #1 e-commerce platform. Dus wat je wensen ook zijn, wij maken het! 

Meer weten of wil je eens sparren onder het genoet van een kop koffie? Je bent van harte welkom Bij Crossmedia House!

https://www.crossmediahouse.nl