NLCSA.nl
Image default
Marketing

Voordelen van een website

Vandaag de dag is het hebben van een bedrijfswebsite net zo cruciaal als het hebben van een winkel, kantoor of telefoonnummer. Onderzoek heeft uitgewezen dat 6/10 klanten verwachten dat merken content online hebben over hun bedrijf. Waarom nog langer wachten jouw klanten zijn op zoek naar jou! Als jij de eigenaar bent van een bedrijf dat nog niet de stap in de online wereld heeft genomen dan zijn hier enkele redenen die laat je afvragen waarom je het nog niet gedaan had.

Online Presentie

Het hebben van een website betekent dat klanten altijd in staat zijn om jou te vinden – altijd en overal. Ook buiten kantooruren blijft uw website nieuwe klanten vinden en binnenhalen. Het biedt de gebruiker extra waarde als ze toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben in het comfort van hun eigen huis, zonder extra druk om te kopen. Plus, zoals de meeste bedrijven tegenwoordig hun eigen website hebben, is er alle kans dat je klanten zou kunnen verliezen aan je concurrenten door offline te blijven.

Geloofwaardigheid

In de moderne wereld van vandaag, is er een verwachting voor een gerenommeerd bedrijf om een soort van online aanwezigheid hebben. Potentiële klanten zouden waarschijnlijk wantrouwen van elk bedrijf dat geen telefoonnummer of fysiek adres hebben, en hetzelfde kan worden gezegd voor het niet hebben van een website en e-mailadres. Dit zijn handige tools om cruciale informatie over uw bedrijf te delen met klanten en alle What’s and Why’s die ze kunnen hebben te beantwoorden. Bovendien zorgt het hebben van een website van goede kwaliteit die gebruiksvriendelijk is dat klanten zich veliger voelen om de diensten van jouw bedrijf te gebruiken. Dit komt omdat ze ervan uitgaan dat ze dezelfde positieve ervaring kunnen verwachten die ze op jouw website hebben ervaren.

Als jij nog geen website hebt dan is nu wellicht de tijd om dat te doen. EenWordPress website laten maken hoeft niet veel te kosten en kan ontelbare waarde toevoegen aan uw bedrijf.

https://www.jkc-media.nl/wordpress-website-laten-maken/