NLCSA.nl
Image default
Groothandel

De beste werkhandschoenen bestelt u bij deze groothandel

Een essentieel onderdeel van een volledige werkoutfit zijn werkhandschoenen van een goede groothandel. De handen zijn namelijk vaak het meest kwetsbaar bij werkzaamheden in een fabriek of binnen andere industriële bedrijven. U loopt namelijk gevaar op snij- en schaafwonden door het werken met machines of gevaar op brandwonden door het werken met bijtende en andere gevaarlijke stoffen. Kemetyl Professional B.V. heeft voor alle omstandigheden de juiste handschoen. Dit bedrijf doet zelf onderzoek naar waar werkhandschoenen aan moeten voldoen, waarna ze de handschoenen zelf ontwikkelen. Op deze manier weet u zeker dat u bij deze groothandel de beste werkhandschoenen koopt.

Werkhandschoenen voor alle omstandigheden

Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat u voor verschillende klussen ook verschillende werkhandschoenen nodig hebt. Zo is het aan te raden om voor het werken met machines dikkere handschoenen van stof te gebruiken, terwijl u voor het werken met gevaarlijke en bijtende stoffen beter zogenaamde medische handschoenen kunt gebruiken, die gemaakt zijn van extra sterke kunststoffen, die niet beschadigen wanneer ze met bijtende stoffen in aanraking komen. Zo blijven uw handen goed beschermd. Dit kan dankzij de handschoenen die deze groothandel zelf ontwikkeld, waarbij ze letten op hoe de werkhandschoenen kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Vraag om persoonlijk advies

Werkt men binnen uw bedrijf veel met machines of met gevaarlijke of bijtende stoffen? Dan is het verstandig om de juiste werkhandschoenen aan te schaffen, die goed passen bij uw werkzaamheden. Voor al deze soorten werkhandschoenen kunt u terecht bij Kemetyl Professionals B.V. Neem contact op met deze specialist, dan voorzien ze u graag van persoonlijk advies. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste werkhandschoenen bestelt bij deze groothandel. Er wordt hierbij gelet op met welke stoffen of machines u werkt, zodat hierbij de juiste handschoenen worden gevonden. Zo kunt u uw werkzaamheden veilig uitvoeren.

https://www.kemetyl.nl/