NLCSA.nl
Image default
Vakantie

Mooie omgeving en natuur

In de leuke vakantiehuisjes in de Ardennen kom je helemaal tot rust. De vakantiehuisjes zijn zo ingericht dat je er in je eentje kan verblijven, maar je er ook met twaalf personen terecht kan. Je kan dus met al je vriendinnen op pad gaan of bijvoorbeeld met je hele gezien of familie. Maak er een gezellig uitje van en geniet van de prachtige natuur die de Ardennen te bieden heeft. De Ardennen staat namelijk bekend om de prachtige omgeving en de mooie wandelingen. De wandelingen variëren van een half uur tot wel zes of zeven uur. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt.

Betaling goed geregeld

Het voordeel van een vakantiehuisje in de Ardennen bij ons huren is dat u nooit problemen zult krijgen met te veel betalen. U durft misschien niet vooruit te boeken doordat u bang bent voor nog een lockdown. Dit is niks om bang voor de te zijn, bij ons kunt u een waardebon krijgen als uw verblijf hierdoor niet door kan gaan. Zo kunt u op een later moment de waardebon inzetten en als nog heerlijk op vakantie gaan. Als u uw geld uitgeeft, bent u er dus zeker van dat uw geld niet kwijt is zonder dat u er wat voor terug krijgt. Die vakantie naar de Ardennen komt er absoluut!

Huisdieren niet in een kennel

Het voordeel van onze vakantiehuisjes in de Ardennen is dat huisdieren zijn toegestaan. U hoeft dus niet uw hond achter te laten in een kennel. Ook hoeft u niet iemand te regelen die op uw hond past, hij mag namelijk gewoon gezellig mee! Het is ook ontzettend leuk om uw hond mee te nemen als u gaat wandelen, hij heeft dan de tijd van zijn leven. Onze vakantiehuisjes in de Ardennen zijn er op ingericht dat uw hond mee kan. Er staat dus een hok voor hem klaar en ook een voer- en drinkbak. U kunt hem dus zorgeloos meenemen op vakantie. Dat is toch mega leuk?