NLCSA.nl
Image default
Vakantie

Leuke escape room nabij Oldenzaal!

Ben jij op zoek naar een super unieke escape room in Oldenzaal die jij samen met je vrienden en/of familie kunt gaan doen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Bij dit bedrijf in Twente kun je met je vrienden en/of familie een gezellige middag hebben door de alle hints te vinden en te ontsnappen uit de kamer. Door het unieke thema van deze escape room, zal jij ongetwijfeld nabij Oldenzaal een leuke tijd hebben samen. Neem daarom nu snel contact op met dit bedrijf om gelijk jouw eigen middag te reserveren!

Locatie

Als jij ervoor kiest om bij dit bedrijf in de omgeving van Oldenzaal de escape room te gaan uitproberen, zal jij er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Door de unieke locatie, op een oud Hof, ontstaat er een leuk thema: Een vloek op de melkboeren! Jij krijgt 1 uur de tijd om met maximaal 7 mensen per groep te ontsnappen uit de escape room en daarmee de vloer te verbreken! Lukt het jou om het Hof te bevrijden? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf nabij Oldenzaal om jouw poging tot ontsnapping direct te gaan reserveren!

Voor jong en oud

Een escape room doen in de omgeving van Oldenzaal is een ontzettend leuke activiteit om samen met je vrienden of met je familie te gaan doen. Een escape room duurt maximaal 1 uur en kun je doen in groepen van 7. Daarna worden de groepjes opgesplitst. Ook hebben zij nabij Oldenzaal een aangepaste versie van de escape room speciaal voor kinderen onder de 13. Deze duurt maar 45 minuten en is iets simpeler gemaakt. Zo kunnen de kids ook lekker meedoen aan de escape room nabij Oldenzaal! Boek daarom zeker nu snel jouw eigen middagje in Eibergen met je familie of vrienden!