NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren kopen

Afgelopen week was ik samen met mijn familie op zoek naar houten vloeren wat ik heb gekocht bij Bax Houthandel. Bij deze vond ik dus baxhouthandel.com. Samen met mijn familie heb ik verschillende winkels bezocht waar ze houten vloeren verkopen. Maar nergens vond ik wat ik zocht. We wilden een vloer dat warmte uitstraalt maar kwalitatief ook heel goed is! Maar waar kunnen we dat vinden? Tijdens de zoektocht in Amsterdam kwamen we uit bij Bax Houthandel. In deze winkel verkopen ze houten vloeren en lamel parketten.  Na flink wat zoekwerk in het grote assortiment dat zij in de winkel hebben, besloten wij te gaan voor de eiken houten vloeren. Wil je weten waarom? Kijk dan eens op baxhouthandel.com dan begrijp je het wel!

Zoektocht Houten vloeren

De zoektocht naar houten vloeren was een hele moeilijke. Na flink wat zoekwerk in Google en in de regionale winkels hebben we houten vloeren gevonden bij Bax Houthandel. Bax Houthandel is gespecialiseerd in massieve houten vloeren en Lamel parket met alles erop en eraan. Bax Houthandel produceren alle vloeren in eigen beheer en daarmee kan de klant houten vloeren kopen zonder tussenhandel. Bax Houthandel is daarom het hele jaar scherp met prijzen en zorgvuldig met de kwaliteit. In de showroom, die te vinden is in Barneveld, Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer zijn Massief houten vloeren, lamelparket, multiplanten, visgraat en andere parket vloeren en laminaat te vinden.

Wat gekocht

Uiteindelijk heb ik de massief eiken houten vloeren gekocht voor in de slaapkamer, woonkamer en keuken. Nu 4 weken na het leggen van de houten vloeren, ben ik zeer zeker tevreden over de kwaliteit van de vloeren. De vloeren waren makkelijk te leggen, ik heb het namelijk allemaal binnen een paar uur gelegd samen met mijn vader. Ik ben geen klus wonder maar het ziet er wel prachtig uit. Als ik een bedrijf aan zou moeten bevelen, zou dit zeker weten Bax Houthandel zijn!