NLCSA.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Volkswagen Caddy voor ondernemers

Veel ondernemers zien veel voordelen in een Volkswagen Caddy leasen, en dat is ook niet vreemd, want deze wagen is erg praktisch voor zakelijk gebruik. Je kunt een Volkswagen Caddy leasen in verschillende kleuren, uitvoeringen en in combinatie met diverse leasesoorten. Hierdoor heb je altijd meer dan voldoende te kiezen als je een Volkswagen Caddy wilt leasen. Dit is prettig, want als ondernemer heb je natuurlijk ook vaak specifieke eisen die je stelt aan het leasen van een bedrijfsauto. 

De Volkswagen Caddy voor diverse bedrijven

Als het gaat om bedrijven die gebruik maken van bedrijfsauto’s, dan zijn er drie hoofdsoorten te onderscheiden. Op de eerste plaats zijn er de ondernemingen die personenauto’s in gebruik hebben, zoals bijvoorbeeld voor het vervoer van directie, vertegenwoordigers en andere professionals in de buitendienst. Op de tweede plaats kennen we de ondernemingen die behoefte hebben aan bestelbussen, zoals koeriersdiensten en bouwbedrijven. Tot slot is er de bedrijvengroep die hier precies tussenin valt; de bedrijven die wel ruimte nodig hebben, maar niet zoveel ruimte als dat gevonden kan worden in een bestelwagen. Voor deze bedrijven is de Volkswagen een uitstekende optie. Sterker nog, in deze groep behoort de Volkswagen Caddy tot de meest populaire bedrijfsauto’s, ook als het om lease gaat. 

Met of zonder zitplaatsen achterin

U kunt meerdere soorten van de Volkswagen Caddy leasen. Er zijn bijvoorbeeld modellen met een grote laadruimte achterin, maar er zijn ook modellen die nog zittingen achterin hebben en daardoor een iets beperktere laadruimte. De keuze is natuurlijk volledig afhankelijk van de behoeften. Wanneer de wagen wordt ingezet voor vervoer in de bouw, dan kan de laadruimte worden gebruikt om gereedschappen in te vervoeren, maar extra zitplaatsen kunnen ook wenselijk zijn wanneer de werknemers dagelijks naar de bouwplaats vervoerd worden vanuit de vaste locatie van het bedrijf

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/auto-leasen-eenmanszaak/