NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betrouwbaar incassobureau

Er is tegen mij een incassobureau ingeschakeld, namelijk incassoadvocaten.nl. Ik ben wat laat met het betalen van rekeningen dus heeft een klant van mij een incassobureau op me ‘afgestuurd’. Dit neem ik diegene natuurlijk helemaal niet kwalijk. Ik heb het zelf ook regelmatig mee moeten maken. In dit blogje vertel ik mijn ervaring met een incassobureau en hoe alles is opgelost. Natuurlijk kan je nog altijd een reactie plaatsen of een opmerking geven. Als je zelf ook nog een goede incasso weet, laat me ook dat alsjeblieft even weten. Ik ben iemand die wilt dat alles vlekkeloos verloopt en het liefst van alles het beste heeft.

 

Incassobureau inschakelen

Om de debiteuren even te waarschuwen, moest ik natuurlijk een incassobureau inschakelen. Ik wil verder niet dat de klantrelaties er onder lijden dus moet ik het wel voorzichtig aanpakken, maar toch ook straight to the point. Het moet ze wel duidelijk worden dat ik wil dat ze gaan betalen omdat het voor mij ook anders lastig word om rond te kunnen komen. Het bureau heeft de debiteur een mailtje gestuurd waarin staat dat ze zijn ingeschakeld om te vragen of ze het geld van de rekeningen willen betalen aan mij. Incassoadvocaten.nl heeft er voor gezorgd dat ik redelijk snel een reactie heb ontvangen van het bedrijf, maar nog niets heeft betaald. Wel beloofden ze het binnen twee weken te betalen.

 

Resultaat

Het resultaat leidde er toe dat ik mijn geld alsnog binnen die twee weken heb ontvangen en daar was ik erg blij mee. Ik wil daarom ook incassoadvocaten.nl hartelijk bedanken voor de moeite die ze hebben gedaan en ik zou ze zeker bij alle bedrijven aanraden. Natuurlijk wel als je last hebt van debiteuren, niet als je veter los zit of iets dergelijks. Mocht je na deze blog nog steeds vragen hebben? Dan verneem ik dat graag van je in een reactie.