NLCSA.nl
Image default
Woning en Tuin

Waar op te letten bij de aankoop van je huis in Spanje?

Mooi, je staat op het punt een huis te kopen in Spanje, maar je vraagt je af waar je op moet letten. Een huis kopen in Spanje is immers geen kleine beslissing. Gelukkig is er Puurspanje! Deze makelaar staat je met raad en daad bij, in je eigen taal en brengt de kosten van een huis kopen in Spanje perfect in kaart.

Uiteraard heeft elk land zijn eigen wetgeving. Het is dan ook evident dat je wel wat hulp kan gebruiken bij de aankoop van een huis in Spanje en dan bij voorkeur door een makelaar die weet waar je op moet letten. De mensen van Puurspanje gaan een heel stuk verder dan de traditionele makelaar. Ze staan je bij gedurende het hele dossier en ook nog ver daarna. Het is dan ook nog eens ontzettend fijn dat ze de kosten van een aankoop van een huis in Spanje perfect in kaart brengen en dat nog eens in het Nederlands ook.

 

Een huis kopen in Spanje, de kosten? 

Met meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed in Spanje heeft Puurspanje het aankopen van huizen perfect in de vingers en weten ze ook waar je op moet letten. Een huis kopen in Spanje hoeft dan ook helemaal niet zoveel te kosten. Bovendien is het leven er ook nog eens een stuk goedkoper, waardoor elke euro er meer waard is. Puuspanje heeft een zeer uitgebreid aanbod en gaat op zoek naar pareltjes waar de meeste toeristen niet naar gaan kijken.

 

Welke zaken moet je in orde hebben?

Omdat de wetgeving in Spanje anders in mekaar zit dan bij ons, kan je wel wat hulp gebruiken. Zaken waar je zeker op moet letten bij de aankoop van een huis in Spanje:

  • Fiscaal nummer. Na de aankoop van je huis Spanje, moet je er op letten dat je een fiscaal nummer aanvraagt. Dit kan via je advocaat.
  • De aankoop stopt niet bij het overhandigen van de sleutel. Je moet nog een aantal formaliteiten in orde brengen. Zo moet de inschrijving in het kadaster nog gebeuren.

Als je met Puurspanje werkt, hoef je je hier allemaal geen zorgen over te maken. Zij weten perfect waar je op moet letten bij de aankoop van een huis in Spanje. Bovendien werken ze met de beste advocaten samen. Zo kan je op je beide oren slapen bij de aankoop van je huis in Spanje. Terwijl zij aan de slag gaan met alle mogelijke administratie, kan jij beginnen genieten van zon, zee en strand.

Informeer je vandaag nog, bekijk het onovertroffen aanbod en droom alvast weg bij de aankoop van een huis in Spanje. Reken op Puurspanje, zij weten waarop te letten bij de aankoop van een huis in Spanje.

http://www.purespain.com/huis-kopen-spanje/