NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bewaar het overzicht tijdens uw bouwproject met de hulp van dit calculatiebureau

Staat er een bouwproject bij u op de planning? U denkt in dit geval bijvoorbeeld aan een nieuwbouw-, renovatie-, herbestemming-, beheer- of sloopproject. Het is goed mogelijk dat u niet precies weet welke stappen u voorafgaand aan het project dient te nemen om het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zeker als u geen ervaring heeft met bouwprojecten. Het is echter wel zo prettig dat het proces soepel verloopt, aangezien vertragingen of andere problemen geld kosten. Het is daarom zeer verstandig om de specialisten van calculatiebureau DDC Consulting in te schakelen. Zij helpen u onder andere met een meerjarenonderhoudsplanning, zodat u op de hoogte bent van de kosten en de duur van uw project. Hoe eerder u deze specialisten bij uw project betrekt, hoe beter. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk.

De onderdelen van een meerjarenonderhoudsplanning

Een meerjarenonderhoudsplanning helpt om uw bouwproject soepel te laten verlopen, hier zijn namelijk diverse belangrijke aspecten in uitgewerkt. U denkt hier bijvoorbeeld aan een omschrijving van de staat van het dak, de gevel en de kozijnen in uw pand. U vindt daarnaast ook een begroting in de meerjarenonderhoudsplanning. U weet hierdoor welke stappen u dient te nemen om de bouwonderdelen in een goede staat te laten verkeren en hoe veel geld dit gaat kosten. Het kan erg lastig zijn om dit zelf op de juiste wijze op te stellen, vandaar dat het verstandig is om calculatiebureau DDC Consulting in te schakelen. U schakelt hen daarnaast onder andere ook in voor BIM management, bouwtoezicht en projectmanagement.

Bespreek uw project met deze specialist

Heeft u behoefte aan de hulp van dit calculatiebureau, bijvoorbeeld om een meerjarenonderhoudsplanning op te stellen? Neem in dat geval gerust contact met hen op. De deskundige medewerkers die u te woord staan, vertellen u graag meer over hun dienstverlening zodat uw project zo voorspoedig mogelijk verloopt.