NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Steeds meer bouwbedrijven werken met een prefabmal

In de bouw zoeken aannemers en projectontwikkelaars voortdurend naar nieuwe mogelijkheden. Het gaat dan om manieren om sneller te bouwen, maar ook om innovaties die ervoor zorgen dat de bouw milieuvriendelijker wordt. De uitstoot van schadelijke stoffen, zoals stikstof bijvoorbeeld, moet immers zoveel mogelijk worden beperkt. Daarom wordt in de bouw steeds vaker gewerkt met een prefabmal. Dit is een constructie die wordt gebruikt voor het storten van beton. Voor een muur, een vloer of zelfs een complete kelder. Het gebruik van prefab mallen kan voor zowel grote als kleine betonnen objecten worden toegepast.

Snel en efficiënt bouwen

Wanneer u als aannemer een project gaat doen, dan zal de projectontwikkelaar maar één eis hebben, namelijk dat u het project op tijd kunt opleveren. Natuurlijk kan er altijd vertraging oplopen door onvoorziene omstandigheden. Maar u kunt een goede inschatting maken van de tijd die nodig is voor de bouw als u gebruikmaakt van een prefabmal van Construx voor het bouwen van grote oppervlakken, zoals muren en vloeren. Hiervoor is ook minder personeel nodig, wat een voordeel kan zijn als u lastig aan vakbekwame mensen kunt komen door de krapte op de arbeidsmarkt. Bouwen met prefab mallen is uiteraard ook eenvoudiger en geeft een grotere efficiency. U loopt niet meer het risico dat de muren in het ene huis anders zijn dan in het huis ernaast, terwijl ze identiek hadden moeten zijn.

Laat uw mallen maken door de ervaren vakman

Als u prefabmallen wilt laten maken dan bent u aan het juiste adres bij Construx in de regio Harelbeke, West-Vlaanderen. Zij hebben hier inmiddels een goede naam in opgebouwd. Zodra u een opdracht verleent voor het maken van een prefabmal, gaat het bedrijf direct voor u aan de slag. De mal kan uiteraard direct op de bouwplaats worden geleverd of in uw fabriek voor prefab woningen. U kunt een offerte aanvragen door contact op te nemen met Construx.

https://www.construx.eu/nl/