NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze vakmensen schakelt u in voor waterwerken in Zuid-Holland

Wilt u een bedrijf inschakelen voor waterwerken in Zuid-Holland en omgeving? Particulieren en bedrijven, gemeentes of overheden zijn welkom als klant. Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp staat tot uw dienst. Dit bedrijf bestaat al sinds 1935 en in de loop der jaren hebben de vakmensen veel ervaring opgedaan op het gebied van waterwerken, maar ook op vlak van sloop- en grond-/terreinwerkzaamheden. Zo sloopt dit bedrijf gebouwen en installaties op een deskundige manier. Ook verwijderen de gekwalificeerde medewerkers eventueel asbest als dit aanwezig is, alvorens ze overgaan op andere werkzaamheden. Alle werkzaamheden voert Gebr. de Hollander op een veilige manier uit met gekeurd materiaal. Mede hierdoor schakelt u dit ervaren bedrijf met een gerust hart in voor uw project.

Specialistisch metselwerk voert dit bedrijf ook uit

Naast waterwerken en sloopwerkzaamheden schakelt u dit bedrijf ook in voor specialistisch metselwerk in de provincie Zuid-Holland. Deze vakmensen zijn vooral gespecialiseerd in het metselen aan waterbouwkundige objecten, zoals bruggen. Daarnaast herstellen ze walstoepen en kademuren, waarmee de grachten in diverse oude binnensteden prachtig blijven. De kans is groot dat u het werk van Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp eens heeft gezien. Tot de uitgevoerde projecten hoort bijvoorbeeld de monumentale Doelenbrug in Leiden, die deze vaklieden hebben voorzien van een nieuw gemetseld brugdek.

Bespreek uw wensen met deze vakmensen

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van dit vakkundige bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact op over onder andere de waterwerken in Zuid-Holland en de nabije omgeving. De werknemers van dit bedrijf denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw project en stellen dan ook een offerte op maat voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u de diensten van Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp inschakelt. Gaat u voor deze ervaren vakmensen? Dan kiest u hiermee voor echt vakmanschap en hoge kwaliteit van de werkzaamheden.