NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een spanningsrail plaatsen? Dat is een klus voor een specialist met meer dan 20 jaar ervaring

Als u een spanningsrail of lijnverlichting laat installeren, wilt u dat deze mooi staat in uw bedrijf en uiteraard dat deze correct en veilig wordt geplaatst met een beperkte hoeveelheid elektriciteitskabels. Kies daarom voor CableSpace, een specialist met meer dan 20 jaar ervaring in montagetechniek. Tijdens het gehele proces van het installeren van een spanningsrail of lijnverlichting staan zij u bij en doen aanpassingen waar u dat nodig vindt. Zo weet u zeker dat u het resultaat ontvangt waar u naar op zoek bent. En wist u dat de specialisten binnen het team van CableSpace intern opgeleid worden? Dit blijft de kwaliteit die zij leveren garanderen voor het beste resultaat.

Dit is waarvoor u lijnverlichting gebruikt

Misschien heeft u nog nooit van lijnverlichting gehoord, maar de kans is groot dat u het zonder het te weten al eens heeft gezien. Lijnverlichting geeft een ruimte een unieke uitstraling en is daarnaast erg efficiënt. Zo wordt het gebruikt om grote ruimtes te verlichten, zoals fabrieken, maar u ziet het ook terug in showrooms en winkels. Of u nu een kantoor, winkel, showroom of fabriek heeft, een specialist als CableSpace zorgt ervoor dat lijnverlichting altijd perfect past bij uw bedrijfspand. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van montagetechniek, zoals het installeren van lijnverlichting en een spanningsrail, en zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. Reken dus op het passend advies door CableSpace.

Compact elektriciteit vervoeren met een spanningsrail

Werkt u in een kantoor, winkel of fabriek of een andere plaats? Waar u ook werkzaam bent, in elk pand moeten de elektriciteitsstromen goed georganiseerd zijn. Om gemakkelijk reparaties op te lossen, maar ook om de veiligheid voor u en uw werknemers te waarborgen. Hoe u dit doet? Met een spanningsrail op maat van CableSpace. Deze specialist zorgt ervoor dat de elektriciteit op een efficiënte en compacte wordt vervoerd en dat terwijl er rekening wordt gehouden met People, Planet en Profit. Zo weet u zeker dat de elektriciteitsstromen goed geregeld zijn en u zo milieuvriendelijk onderneemt. CableSpace zorgt er daarnaast ook voor dat uw pand wordt voorzien van lijnverlichting van de hoogste kwaliteit om de juiste sfeer te creëren in elke ruimte.