NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koelcel huren? Dan is het belangrijk om het formaat te weten

Wil u een koelcel huren voor een evenement? Dan bent u bij Douven verhuur aan het juiste adres. Het is namelijk wel zo fijn als uw producten tijdens uw evenement in een gehuurde koelcel beschermd kunnen worden. Wanneer u erover nadenkt om een koelcel te huren, is het belangrijk dat u over het formaat van de koelcel nadenkt. U kunt kiezen voor 8 ft of 15 ft koelcellen. De 8 ft koelcel is geschikt op het moment dat u een kleine koelcapaciteit nodig heeft. Terwijl de 15 ft past bij grotere evenementen. Hieronder leest u meer over hoe u een koelcel huurt.

Koelcel huren bij Douven verhuur

Via Douven verhuur kunt u makkelijk en snel een koelcel huren. En wist u dat zij met hun betrouwbare leverdienst en verzorging van het transport, u altijd en overal een koelcel kunnen laten huren? Beide formaten van de koelcellen zijn voorzien van verlichting aan de binnenkant. Ook zijn er leidingen in de koelcellen aangelegd en kunt u gebruikmaken van de dubbele deuren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat het laden en lossen van producten geen enkel probleem is. Wanneer u twijfelt over welk formaat koelcel het beste bij u past, kunt u gerust contact opnemen. Er wordt samen met u gekeken naar welke koelcel het beste is voor uw evenement.

Koelcontainer huren is ook een mogelijkheid

Wanneer een koelcel huren eigenlijk niet voldoende is, kunt u er ook voor kiezen om een koelcontainer te huren. Wanneer u een wat groter evenement organiseert, is het wel zo fijn om genoeg koelruimte te hebben voor de producten die u gaat serveren. Een koelcontainer huren is dan de meest eenvoudige manier om al uw drank en hapjes koud te houden. Want wanneer uw gasten genieten van uw evenement en de horeca die u er verzorgt, weet u zeker dat iedereen een geslaagde dag heeft. Een koelcontainer huren doet u snel en eenvoudig bij Douven verhuur. Op het moment dat u interesse heeft in het huren van een koelcontainer, kunt u gerust een vrijblijvende offerte bij hen aanvragen.