NLCSA.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het huren van een sloophamer voor een minikraan

Een sloophamer voor een minikraan betreft een hydraulische breekhamer die ontworpen is om elk type beton of steen, ongeacht zijn hardheid of verdere fysieke eigenschappen, te kunnen breken. Gereedschappen als deze worden toegepast in de sloop en deconstructie, maar ook in rotsuitgravingen, het ingraven van sleuven en asfaltknipsel. Wat een sloophamer voor een minikraan zo effectief maakt bij grof sloopwerk is het feit dat deze geen ronddraaiende maar op en neer gaande bewegingen maakt. Moet u beton of gesteente breken? Bij Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf kunt u niet alleen terecht voor losse sloophamers, maar ook voor de verhuur van een minikraan met overdruk.

 

Gereedschappen van gerenommeerde merken

Voor sloophamers, de verhuur van een minikraan met overdruk of beide zaken, bent u bij dit in Noord-Holland gevestigde bedrijf aan het juiste adres. De te huren grondverzetmachines zijn afkomstig van het Japanse merk Takeuchi. De producten van dit merk staan onder andere bekend om zijn uitstekende prestaties, lange levensduur en geavanceerde technieken. Het bedrijf werd in 1963 opgericht en was toen een ware pionier op dit gebied. Vandaag de dag is Takeuchi een wereldwijde speler van belang. Niet verwonderlijk dat het verhuurbedrijf voor deze gereedschappen kiest.

Vind voor elke klus de juiste oplossing

Zoekt u naar een partij die verhuur van een minikraan met overdruk aanbiedt? Heeft u een sloophamer voor uw minikraan nodig? Of heeft u beide zaken niet in uw bezit? Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf begrijpt dat ieder bedrijf en iedere klus weer anders is. Heeft u geen personeel in dienst dat ervaring heeft met deze werkzaamheden? Dan kunt u zelfs een minikraan inclusief machinist huren. Het bedrijf bekijkt graag samen met u wat u nodig heeft en transporteert zijn minikranen met eigen oprijwagens naar uw locatie. Het bedrijf uit Noord-Holland is al veertig jaar specialist en binnen de regio de grootste verhuurder van machines voor de loon- en grondverzetsector. Het bedrijf biedt dan ook een zeer ruim assortiment aan geavanceerde machines en toebehoren aan. Ontdek het zelf!