NLCSA.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Een goede rijschool geeft rijlessen in stappen

Een goede rijschool geeft rijlessen in stappen

De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethode waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Je doorloopt vier modules. Zodra je een stap beheerst ga je door naar de volgende stap.

Het is dus een maatpak. Bij deze lesmethode heb je niet meer rijlessen nodig dan bij de reguliere rijopleiding. Bij de RIS hoort een uitgebreid cursuswerkboek waarin alle scripts uitgebreid worden beschreven. Dit boek neem je elke rijles mee. Dat maakt een optimale lesvoorbereiding mogelijk waardoor je op rijlessen Utrecht kunt besparen. Omdat je vorderingen er in staan gebruikt de CBR examinator het bij de toets en het rijexamen.

 Elke module sluit je af met een toets in de vertrouwde lesauto Volkswagen :golf 7 Je eigen instructeur neemt de eerste twee toetsen af. Na een grondige opbouw worden de vorderingen aan het einde van je rijopleiding getoetst door een onafhankelijke CBR examinator. Een CBR examinator neemt vervolgens ook het afsluitende rijexamen af. ook geeft autorijschool Utrecht | Rijschool Troy geeft je vol de zelfvertrouwen in autorijden

 Tijdens de CBR toets vallen er diverse vrijstellingen op het gebied van de bijzondere manoeuvres en het verhaaltje ‘onder de motorkap’ te verdienen. Het voordeel van de laatste toets is de kennismaking met de examenomgeving en de examinatoren zonder dat je kunt zakken.

 

 Dat leidt op het echte praktijkexamen tot minder zenuwen. Het belangrijkst is natuurlijk het toegenomen zelfvertrouwen waardoor je vanzelf veiliger rijdt!

 

• Een betere voorbereiding door de drie afgeronde modules met toetsen (waarvan er één wordt afgenomen door een CBR examinator) met als gevolg minder examenstress en zenuwen door bekendheid met het exameninstituut.

• Een praktisch en overzichtelijk cursuswerkboek met een stap-voor-stap-aanpak en duidelijke uitleg over het wat, hoe en waarom van de oefening of het rijgedrag.

• Inzicht in de vorderingen per module door middel van voortgangsrapportage, dus effectiever leergedrag met snellere opname van de leerstof door het besef van eigen verantwoordelijkheid.

• Bij het oefenen worden soms ook filmbeelden gemaakt die je op een SD kaartje als huiswerkopdracht ter bestudering mee krijgt.

• Leren zelfstandig een route uit te stippelen (desgewenst met navigatieapparatuur) en naar een zelfgekozen plaats in de stad of regio Utrecht te rijden.

• Een dagje extra training in het rijexamengebied van Utrecht samen met twee andere cursisten op gelijk niveau tegen slechts één rijles. Dus meer rijervaring en minder kans op terugval.

De opleiding wordt zo in stappen doorlopen. Rijschool-Troy Utrecht maakt gebruik van de instructiekaart en de leerling- vorderingenkaart. Al je vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden en jij weet altijd waar jij bent met je rijopleiding, je weet wat er al behandeld is maar ook wat jij de volgende les kan verwachten. Deze lesmethode is overzichtelijk, het voorkomt druk en verwarring en bevordert de concentratie van de leerling. 

bel voor je gratis proefles 030:8080317

https://www.rijschool-troy.nl