NLCSA.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi VW onderdelen

Bent u de trotse bezitter van een Volkswagen Kever, maar werkt de motor niet meer naar behoren? Dan kan het zijn dat deze gerepareerd of vervangen moet worden. Hiervoor wit u wel graag de juiste onderdelen aanschaffen. Het kan lastig zijn om een VW Kever motor te vinden van goede kwaliteit. Gelukkig kunt u hiervoor bij Paruzzi terecht. Wij zijn al jarenlang uw specialist als het aankomt op onderdelen voor verschillende soorten luchtgekoelde Volkswagens. Bij ons vindt u een groot assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. U zult altijd het onderdeel vinden dat u nodig heeft.

Bestel online

Paruzzi is uw adres als u wilt sleutelen aan uw klassieke Volkswagen. Wij bieden niet alleen een groot assortiment aan onderdelen, maar we voorzien u ook graag van advies voor het installeren of bevestigen van deze onderdelen in uw Volkswagen. Op onze website kunt u alle onderdelen gemakkelijk zoeken door het juiste model Volkswagen te kiezen. Ook kunt u zoeken op onderdeelnummer, bestelnummer of door een zoekterm in te voeren. Als u alle benodigde onderdelen gevonden heeft, kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Paruzzi magazine

Naast onderdelen vindt u op onze website ook technische gegevens, handleidingen voor het installeren van onderdelen en het Paruzzi magazine. In ons magazine vindt u tot in detail alle technische informatie die u nodig heeft om met succes aan uw Volkswagen te kunnen sleutelen. 

Bezoek onze showroom 

Naast een webwinkel hebben we uiteraard ook een mooie showroom waar u langs kunt komen. Hier staan echte Volkswagen kenners voor u klaar die u kunnen helpen met het vinden van het juiste onderdeel VW. Zelfs VW onderdelen die niet meer te krijgen zijn bij de VW dealer, kunnen wij voor u regelen. Onze showroom is gevestigd in Yerseke en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Wij verwelkomen u graag!

https://www.paruzzi.com/