NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Tandarts Culemborg

Om een mooi en gezond gebit te behouden zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen in het leven van alledag. Het is bijvoorbeeld belangrijk om twee keer per dag goed uw tanden te poetsen en regelmatig te flossen. Daarnaast kunt u eetmomenten het beste beperken tot maximaal 7 keer per dag. Om de conditie van uw gebit in de gaten te houden is het ook belangrijk om minstens twee keer per jaar een bezoek te brengen aan de tandarts. Deze controleert uw gebit op gaatjes en tandsteen en kijkt naar de conditie van uw tandvlees. Eventuele problemen die ontdekt worden kunnen dan zo snel mogelijk verholpen worden, voordat ze pijn gaan veroorzaken. 

Mondzorg Culemborg 

Naar de tandarts gaan is dus noodzakelijk, maar niet altijd even leuk. Daarom is het belangrijk om een tandarts te hebben waarbij u zich prettig voelt. Hiervoor kunt u terecht bij TP Culemborg. In de praktijk staat een team van betrokken specialisten voor u klaar die er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. Er wordt de tijd voor u genomen en we hanteren een persoonlijke benadering. Uw tandarts Culemborg is op de hoogte van uw situatie en kan daardoor de best mogelijke mondzorg bieden. 

Behandelingen

U kunt bij TP Culemborg terecht voor verschillende behandelingen en daarnaast werkt men samen met diverse specialismen, zoals kaakchirurgie, parodontologie en endodontologie. U kunt online of via de app een afspraak inplannen, maar u kunt dit ook telefonisch doen. Wanneer u binnen komt voor een afspraak, dan zult u nooit lang hoeven wachten. De praktijk hanteert een strakke planning waardoor u snel aan de beurt bent. Neem voor meer informatie over mondzorg Culemborg gerust contact op met een van de medewerkers, of kom eens langs! We bespreken graag de mogelijkheden met u.

http://www.tpculemborg.nl/