NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Bescherm uw woning of bedrijfspand door een aardplen te slaan

Wilt u er zeker van zijn dat uw huis of bedrijfspand goed geaard is? Dan is het zeker verstandig om een aardpen te laten plaatsen door een specialist. Mulhuyzen Bliksembeveiliging helpt u graag door een aardpen te plaatsen tegen een scherpe prijs. Met een aardplen wordt bliksem afgevoerd naar de aarde. Hierdoor bent u zelf en uw woning of bedrijfspand goed beschermd tegen de bliksem. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen tijd kan doorbrengen in uw woning. Het plaatsen van een aardpen is sinds 1970 verplicht in nieuwbouw en bestaande woningen. Maar desondanks beschikken veel oudere huizen nog niet over een aardpen. Zo hebben de meeste oudere jaren 30 woningen geen aardpennen. Daarom is het verstandig om contact op te nemen met een specialist als Mulhuyzen Bliksembeveiliging.

Neutraliseer spanningsverschillen met potentiaalvereffening

Maar ook potentiaalvereffening helpt u met het creëren van veiligheid. Potentiaalvereffening helpt bij het neutraliseren van verschillende in spanning. Ook hierbij is het belangrijk dat u kiest voor de hulp van een specialist als Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Deze expert staat voor een hoge kwaliteit zowel bij de installatie als bij de producten die geleverd worden. Deze specialist beschikt over alle certificering en veiligheidsrapporten die verplicht zijn. Hierdoor weet u gegarandeerd dat u voor een oplossing kiest die ook goed aangelegd wordt. Of u nu voor het slaan van een aardpen of potentiaalvereffening kiest, uw veiligheid wordt gegarandeerd bevorderd.

Ontdek de verschillende diensten

Donder en bliksem is niks om bang voor te zijn. Echter kan het wel bepaalde risico’s met zich meebrengen en is de vereiste voorbereiding zeker aan te raden. Daarom is het verstandig om rond de tafel te gaan zitten met een specialist als Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Zij bieden u passende oplossingen op maat. Kijk op de website en lees meer over de diensten die deze specialist aanbiedt.