NLCSA.nl
Image default
Bedrijven

Een 1-daagse training speciaal voor een hr-manager bij deze specialist in Noord-Holland

Wanneer je een hr-professional bent, is het onderdeel van jouw takenpakket om te kijken naar de ontwikkeling van medewerkers. Worden hun talenten optimaal benut? Hoe lopen de onderlinge samenwerkingen en zijn er wel eens conflicten op de werkvloer? Het zijn vraagstukken die je niet altijd zomaar kunt oplossen, maar die een grondige aanpak vereisen. Om je hierin te begeleiden biedt L&D Support Nederland, gevestigd in Haarlem, trainingen en cursussen aan speciaal voor hr-professionals. Zo kun je bijvoorbeeld een 1-daagse training volgen voor een hr-manager bij hen op locatie in Noord-Holland. Ook bieden ze verschillende andere trainingen aan. Lees zeker verder voor meer informatie!

Verkrijg inzichten over de ontwikkeling van medewerkers

Wat wordt er tijdens de 1-daagse training voor een hr-manager bij deze specialist in Noord-Holland allemaal behandeld? Je krijgt onder andere inzicht in hoe je teamprestaties kunt optimaliseren en onderlinge communicatie en samenwerkingen kunt verbeteren. Ook het ondersteunen van de ontwikkeling van medewerkers is een belangrijk onderwerp. Hoe kun je bijvoorbeeld kiezen welke opleidingen voor welke medewerkers geschikt zijn? Hoe werk je daarnaast aan de soft skills van medewerkers? Je leert het allemaal! De training is wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau en tijdens alle trainingen wordt de Profilizer Methode ingezet.

Neem contact op met deze professionals en stel je vragen

Wil je meer informatie over de verschillende trainingen en cursussen of heb je vragen over de inhoud van de Profilizer Methode? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de professionals van L&D Support Nederland in Haarlem. Ze vertellen je graag meer over de verschillende trainingen en mogelijkheden en voorzien je indien gewenst van advies op maat. Wil je direct een plek reserveren voor een 1-daagse training als hr-manager in Noord-Holland? Ook dat is mogelijk wanneer je contact opneemt met deze specialist. Je bereikt hen via de contactgegevens op de website.