NLCSA.nl
Image default
Eten en drinken

Vergaderen en lunchen in Zeeland

Wil jij ook gezellig komen lunchen in Zeeland? Dan kun je zeker terecht bij ZeeuwsGenieten, een gezellige camping én restaurant in Waarde. In het knusse restaurant geniet je iedere dag van een overheerlijk hapje en drankje na een lange dag. Je maakt hierbij de keuze uit een zeer uitgebreid menu vol smaakvolle gerechten. Alle maaltijden worden gemaakt met verse ingrediënten. Hierdoor zal iedereen genieten van een voortreffelijke lunch. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Ieder seizoen word je weer verrast

Als je op een bijzondere manier wilt lunchen in Zeeland, dan kun je zeker terecht bij dit restaurant. Je hebt hier namelijk de keuze uit veel verschillende lunchopties. Doordat ze in dit restaurant voornamelijk werken met seizoensproducten, varieert de menukaart per seizoen. Hierdoor word je ieder seizoen weer verrast met een passend gerecht. In dit restaurant in Zeeland is het niet alleen mogelijk om uitgebreid te lunchen, maar je kunt ook kiezen voor een tal aan hapjes en drankjes. Zo kies je bijvoorbeeld voor een lekkere borrelplank vol streekproducten. Combineer dit met een overheerlijk Zeeuws speciaalbiertje en de middag is compleet! Misschien ga je toch liever voor een overheerlijke kop koffie met een stuk huisgemaakt gebak. In het voorjaar geniet je van een lekker plekje in de zon en in het najaar neem je plaats bij de knusse houtkachel.

Ook voor een zakelijke lunch zit je hier ook goed

Ben je op zoek naar een passende vergaderplek? Ook dan kun je terecht bij ZeeuwsGenieten. Als je na de vergadering namelijk lekker wilt lunchen in Zeeland, dan helpen de medewerkers je graag verder. Ze bieden voldoende ruimte voor een vergadering of ander zakelijk evenement. Daarnaast beschikken ze over de benodigde voorzieningen, waardoor jij en jouw collega’s de vergadering afsluiten met een heerlijke hapje en drankje.

Reserveer een tafeltje

Als je overheerlijk wilt lunchen in Zeeland, dan reserveer je een tafel in het restaurant in Waarde. Je bereikt de medewerkers via de contactgegevens op hun website.

https://zeeuwsgenieten.com/