NLCSA.nl
Image default
Gezondheid

Hulp bij ongewenste zwangerschap

Als je ongewenst zwanger bent geraakt, dan kun je besluiten om te kiezen voor abortus. Met deze beslissing gaan veel emoties gepaard en waarschijnlijk roept het veel vragen op. Om deze periode zo goed mogelijk voor je te laten verlopen, is er abortus kliniek Bloemenhove. Wij doen ons best om alle onzekerheden weg te nemen en zorgen ervoor dat je je begrepen en gerustgesteld voelt. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de abortus zelf, maar wij staan ook klaar om al je vragen te beantwoorden en je te steunen tijdens een zware periode.

 

Steun en begrip

Abortus kliniek Bloemenhove bestaat al sinds 1971 en is er voor vrouwen van alle leeftijden, die om welke reden dan ook hun zwangerschap willen laten afbreken. Wij zijn gespecialiseerd in het afbreken van zwangerschappen tot 22 weken, dus je kunt bij ons terecht in zowel het eerste als het tweede trimester van de zwangerschap. Er werken in onze enkel medewerkers, die nooit zullen oordelen en iedereen behandelen met het grootste begrip en respect. Je blijft bij ons volledig anoniem en wij gaan discreet om met al je gegevens. Als je het niet prettig vindt om eerst naar de huisarts te gaan, dan kun je ook bij ons terecht zonder verwijzing.

 

Verwerkingsproces

Om de beslissing te kunnen maken voor een abortus en voor de verwerking ervan, kan het prettig zijn om ervaringen te kunnen lezen van vrouwen die je voor zijn gegaan. Daarom kun je op onze website teruglezen hoe men de kliniek en de behandelingen hebben ervaren. Als je na de abortus behoefte hebt aan begeleiding bij het verwerken van je ervaringen, dan kun je een traject volgen via het FIOM. Ook kun je contact zoeken met andere vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt. Wij kunnen je ook met het verwerkingsproces van dienst zijn en geven je graag de informatie en begeleiding die je nodig heeft.

http://www.bloemenhove.nl/