NLCSA.nl
Image default
Industrie

Een product ontwerpbureau dat u helpt bij alle stappen van het proces

Er gaat vaak veel geld en tijd zitten in het ontwerp van een nieuw product. U wilt immers dat het een succes wordt wanneer u het product op de markt brengt. Daarbij moet u rekening houden met de kosten voor de productie, de relevante regelgeving en de technische haalbaarheid van het product. Wanneer u niet zo veel ervaring heeft met het op de markt brengen van nieuwe producten, kan dit vrij overweldigend zijn. Dan is het fijn om op de expertise van een gerenommeerd product ontwerpbureau als Lencon Engineering te kunnen vertrouwen. Dan weet u zeker dat u de juiste stappen doorloopt om uw product op de markt te brengen en ervoor te zorgen dat het een succes wordt.

Besteed het volledige productontwikkelingsproces uit of slechts een gedeelte

Ontwerpbureau Lencon Engineering staat u van de ontwerpfase tot aan de realisatie van uw product bij. Hierbij kunnen ze u niet alleen ondersteunen door u van advies te voorzien, ze kunnen de producten ook voor u assembleren en leveren. U kunt dus de volledige productontwikkeling aan dit product ontwerpbureau uitbesteden. Daarnaast kunt u ook op hen rekenen voor detachering, bijvoorbeeld wanneer uw engineering afdeling tijdelijk extra mankracht nodig heeft. Zo heeft u altijd genoeg capaciteit voor de ontwikkeling van uw producten.

Reken op deze partner voor detachering op maat

Wanneer u op Lencon Engineering rekent voor detachering, rekent u op een partner met een groot personeelsbestand. Hierdoor kunnen ze u altijd van exact de mankracht voorzien die u nodig heeft. Het maakt daarbij niet uit of u tijdelijk op zoek bent naar een junior of senior engineer of juist een technisch projectleider nodig heeft. Lencon Engineering voorziet u in al uw behoeften op het gebied van engineering detachering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met hen op en bespreek uw wensen met hen. Zij helpen u graag met detachering op maat, zodat u altijd over genoeg engineering capaciteit beschikt.