NLCSA.nl
Image default
Industrie

Spankettingen schaft u aan bij dit gespecialiseerde bedrijf

Bent u werkzaam in de transport- of logistieke branche en bent u op zoek naar een bedrijf waar u kwalitatieve spankettingen kunt kopen? Dan helpen de professionals van BMI Hijsgereedschap u graag verder. Spankettingen zijn onmisbaar voor bedrijven waar vaak zware lasten moeten worden verplaatst. Met deze kettingen zet u deze namelijk goed vast in bijvoorbeeld een vrachtwagen. Zo wordt de veiligheid van u en uw collega’s gewaarborgd, maar hiermee blijven uw lasten ook intact. De sterke spankettingen die u hier aanschaft, zijn van topkwaliteit en geproduceerd volgens de veiligheidsnorm EN 12195-3. U weet dus zeker dat u bij dit bedrijf keer op keer het beste hef- en hijsgereedschap koopt.

Pneumatische takels koopt u ook hier

Pneumatische kettingtakels zijn inzetbaar in diverse branches. Denk bijvoorbeeld aan offshore, scheepvaart en autogarages. De takels die u bij BMI Hijsgereedschap koopt, hebben een gunstige bouwhoogte- en capaciteitverhouding. Ze hebben tevens diverse hijssnelheden en een geleidelijke start- en stopfunctie. Het fijne van deze pneumatische kettingtakels is daarnaast dat er geen schokbewegingen worden gegeven. Ook niet tijdens het starten, hijsen en stoppen. Kies voor een material handeling luchttakel, zware industrie luchttakel en vul dit eventueel aan met een SMC luchtbehandeling.

Bekijk ook eens de sale-aanbiedingen

Regelmatig heeft BMI Hijsgereedschap sale-items. Het is dus zeker aan te raden om af en toe te bekijken wat u op deze afdeling kunt kopen. Wie weet zit datgene er namelijk precies tussen wat u nodig heeft. Wilt u liever niets aanschaffen, omdat u met een bepaald budget zit of u iets maar eenmalig of kortstondig nodig heeft? Bekijk dan eens de opties voor het huren van uw hijs- en hefgereedschap. De professionals bieden u uitstekende service, wat uw vraag ook is. Het enige wat u hoeft te doen, is even contact opnemen. U zult dan zien dat de rest vanzelf volgt!

https://www.hijsgereedschap.nl/producten