NLCSA.nl
Image default
Industrie

Groot lasersnijwerk laat u over aan deze experts

Lasersnijden groot lasersnijwerk laat u uitvoeren door de specialisten van M. den Oudsten Buigwerken. Zij beschikken over jarenlange kennis en ervaring en hebben een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand machinepark tot hun beschikking. Hiermee voeren zij allerlei soorten groot lasersnijwerk uit. Deze methode is zeer nauwkeurig; zelfs nog preciezer dan autogeen snijden of plasmasnijden. Het wordt voornamelijk toegepast bij staalbewerking. Het is namelijk een zeer snelle maar nauwkeurige manier van metaalbewerking. Er treedt niet of nauwelijks verbuiging op, aangezien de metalen worden blootgesteld aan geringe warmte. Wilt u meer weten over deze manier van metaalbewerking? Lees dan snel verder.

Grote platen op een nauwkeurige manier laten bewerken

Deze specialisten van M. den Oudsten Buigwerken zorgen ervoor dat allerlei soorten metalen – zoals aluminium en (roestvrij)staal – op de juiste manier worden bewerkt. Doordat zij ruimt 600 ton aan staal op voorraad hebben, zullen zij iedere opdracht snel en effectief uitvoeren. Groot lasersnijwerk en lang lasersnijden voeren zij uit voor een tal aan industrieën. Met groot lasersnijwerk is het zelfs mogelijk om platen te bewerken van wel 60 x 4,5 meter groot. Indien gewenst laat u tekst of belijning toevoegen. Wenst u een kleiner formaat aan te laten passen? Ook dan kunt u terecht bij deze experts. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek wat deze specialisten voor u kunnen betekenen

Het doel van deze experts is om marktleider te worden op het gebied van halffabricaten, zowel in Nederland als in heel Europa. Zij willen dit waarmaken door een onderscheidende organisatie te creëren waarbij vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap de belangrijkste kenmerken zijn. Hierdoor kunt u erop rekenen dat de opdrachten op de juiste manier én snel worden uitgevoerd. Heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave of wilt u uw vragen stellen? Neem dan gerust eens contact op met de experts. U vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.mdenoudsten.nl/