NLCSA.nl
Image default
Mode en Kleding

Welke pasvormen bh’s kennen we allemaal?

Welke pasvormen bh’s kennen we allemaal?

 

Als je als vrouw voor het eerst in een lingeriezaak loopt, dan zul je verstelt staan over de hoeveelheid keuze wat je hier hebt. Het is net als een kind in de snoepwinkel. De laatste jaren is dit overigens alleen nog maar gekker geworden. Vooral met de stijgende populariteit van onder andere de sportbh en ook de zwangerschaps bh zien we dat het aanbod steeds groter en groter wordt. Omdat het voor veel mensen een absoluut raadsel is welke verschillende pasvormen we eigenlijk allemaal kennen, hebben we de meest voorkomende voor je op een rijtje gezet.

 

BH met push up

 

Deze bh is de afgelopen jaren weer helemaal omhoog geklommen. Waar deze bh tot enkele jaren geleden nog in een redelijke identiteitscrisis zat, lijkt dit helemaal verleden tijd. Steeds meer vrouwen van middelbare leeftijd kiezen weer voor het dragen van de push up bh. Hij mag weer worden gezien vinden ze. Dit heeft geresulteerd in het feit dat er steeds meer verschillende soorten bh’s verkrijgbaar zijn in push up uitvoeren. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de sport bh met push up, maar ook de zwangerschapsbh. Zoals je dus kunt zien heeft deze pasvorm weer helemaal de weg naar boven gevonden. Niet voor niets, want de voordelen zijn enorm! Zo biedt het extra ondersteuning, maar zorgt het er ook voor dat de pasvorm van je kleding een stuk mooier uitkomt. Absolute aanrader dus.

 

Bralette

 

Vrouwen vinden het steeds prettiger om de natuurlijke vormen van zichzelf te laten zien. Ondanks het feit dat het ook bij een grote groep nog enigszins een taboe lijkt, is de groep die dit wel doet groeiende. Een goede manier waarom dit wordt gedaan, is door het dragen van een bralette. Deze bh heeft namelijk geen beugels en ook geen ondersteuning. Eenvoudig gezegd is het enkel een bh wat is gemaakt van een lapje stof. Je kunt er, wanneer je deze onder een strak shirt draagt, letterlijk alles doorheen zien. Deze bh is dus niet geschikt voor iedere gelegenheid, maar voor een informele setting zou dit bijvoorbeeld dus prima kunnen. 

 

Sport bh

 

Ook de sport bh heeft de laatste jaren een absolute opmars gemaakt. Waar deze bh eerst niet werd omarmt, is nu het tegendeel gaande. Het grote voordeel is namelijk dat je deze praktisch overal kunt dragen. Uiteraard niet naar kantoor, maar voor even snel een boodschap bij de supermarkt is deze bh natuurlijk ook perfect.